پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه جیرفت تجلیل شدند
با حضور هیئت رئیسه، روسای دانشکده ها و جمعی از اعضای هیات علمی، پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه جیرفت تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه دکتر مرتضی مختاری در این آیین ضمن گرامی داشت هفته پژوهش و فناوری گفت: یکی از نیاز های توسعه همه جانبه و رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی توجه به پژوهش و فناوری است.

دکتر مختاری با اشاره به نام گذاری سال 1399 توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان (جهش تولید) تصریح کرد: ستاد برگزاری هفته پژوهش کشور نیز با توجه به نام گذاری سال شعار، "پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید" را انتخاب کرده اند که این مهم توجه به مقوله پژوهش و فناوری را در به ثمر رسیدن اهداف کلان کشور در بحث تولید ملی نشان می دهد.

وی با بیان این مطلب که پژوهش و فناوری به عنوان ابزاری برای دست یافتن به رشد و توسعه می باشد بیان کرد: هزینه در حوزه پژوهش و فناوری یک سرمایه گذاری است لذا همه مسئولان در این حوزه تلاش دارند که سرمایه گذاری اثر بخشی برای رشد جامعه داشته باشند.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به تلاش اعضای هیات علمی دانشگاه برای انجام پژوهش های کابردی افزود: یکی از مهمترین اولویت های سند راهبردی دانشگاه جیرفت انجام پژوهش های کاربردی است که نیاز های جامعه را پاسخ دهد، لذا اعضام هیات علمی باید به این سمت حرکت کنند.

دکتر مختاری با اشاره به اجرای طرح آمایش از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: این طرح در راستای ماموریت گرا شدن دانشگاه های کشور اجرایی شده است و دانشگاه جیرفت باید تلاش کند در این مسیر موفق عمل کند.

وی ادامه داد: دانشگاهی در طرح آمایش موفق خواهد بود که در پژوهش، فناوری، تولید علم نیاز منطقه و تربیت دانشجوی کارآفرین تلاش کرده باشد.

در ادامه این آیین معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت ضمن گرامی داشت هفته پژوهش گفت: پژوهش و آموزش دو بال یک مرکز آموزشی است و در اجرای طرح آمایش وزارت عطف بر پژوهش تاکید فراوانی کرده است.

دکتر حسین دوماری افزود: کارنامه پژوهشی دانشگاه ها یکی از مهمترین اولویت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای برنامه ریزی در راستای توسعه آموزش عالی در آن مرکز آموزش عالی  خواهد بود.

در ادامه این آیین مدیر پژهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت پژوهش دانشگاه جیرفت ارایه نمود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت پژوهشگران برتر دانشگاه در یکسال گذشته به شرح زیر می باشند.

پژوهشگران برتر دانشکده ها(اعضای هیات علمی)

دکتر زهرا رودباری، دکتر مرتضی مختاری، دکتر ارسلان برازنده، دکتر فاطمه شهدادی، دکتر محسن شرافتمندراد، دکتر زهره ابراهیمی خوسفی، دکتر محبوبه شیرانی، دکتر آتنا نعیمی، دکتر ایمان گروهی

پژوهشگران برتر ارتباط با صنعت دانشگاه

دکتر ایمان گروهی، دکتر محمد سادات حسینی

پژوهشگران دارا مقاله با بیشترین استناد

دکتر محبوبه شیرانی، دکتر محمدحسین خانجانی

اعضای هیات علمی دانشگاه که در سال قبل به مرتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرده اند.

دکتر مرتضی مختاری، دکتر حسین شکفته، دکتر محبوبه زاهدی فر، دکتر مژگان مظهری

دانشجویان پژوهشگر برتر

آقای محمد جداوی،  آقای سید محمد ذکریایی، آقای ناظم اربابی،  آقای محمدجواد شهریاری،  آقای رامین مشایخی ، خانم ملیکا رحیمی