رئیس دانشگاه جیرفت نهم دی ماه روز بصیرت را گرامی داشت
رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی ضمن گرامی داشت نهم دی ماه روز بصیرت گفت: روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی ایران با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردیده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، متن پیام دکتر مرتضی مختاری به شرح زیر است؛

در تاریخ پر فراز و نشیب ایران اسلامی، همواره ایام و برهه های حساس و سرنوشت سازی وجود داشته است که حضور آگاهانه، اعجاب آور و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران در این صحنه ها، حماسه هایی ماندگار، الهام بخش و عبرت آموز خلق کرده است.

بی شک نهم دی ماه را می توان یکی از این حماسه های ماندگار کشور عزیزمان دانست. مردم ولایتمدار نشان دادند پشتیبان ولایت فقیه بوده و از فرمایشات مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) پیروی می کنند و همیشه حافظ آرمان های انقلاب اسلامی ایران خواهند بود.

حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کرده اند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.

یوم الله 9 دی ماه سرآغاز فصل جدیدی در تعمیق پیوند امت اسلامی با آرمان های حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) و بیعت مجدد با رهبر عظیم الشان انقلاب حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) است.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی دانشگاه جیرفت بر خود لازم می دانم ضمن گرامی داشت روز میثاق با ولایت نهم دی، همچنین فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه الزا (س)، اسوه زنان عالم و نیز ایام فاطمیه را به همه رهروان آن حضرت تسلیت عرض نمایم.