دانشگاه جیرفت و اداره بهزیستی شهرستان جیرفت تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
رئیس دانشگاه جیرفت گفت: تفاهم نامه همکاری با اداره بهزیستی شهرستان جیرفت با هدف پژوهش، شناسایی و کاهش آسیب های اجتماعی در جنوب کرمان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین المل دانشگاه جیرفت، دکتر مرتضی مختاری در این نشست افزود: این تفاهم نامه نقشه راهی برای همکاری های مشترک است و امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیت های موجود در هر دو مجموعه دانشگاه و بهزیستی در راستای رسالت خود، برای بهبود وضعیت جامعه تلاش کنیم.

دکتر مختاری با بیان این مطلب که یکی از راهبرد های دانشگاه جیرفت تعامل سازنده با دستگاه های اجرایی منطقه است تصریح کرد: تعامل و توسعه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه جیرفت و اداره بهزیستی شهرستان جیرفت با رویکرد بهبود و ارتقای توانمندی های روانی و اجتماعی اقشار جامعه به ویژه دانشجویان با اولویت پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

وی بیان کرد: با بسترسازی برنامه های علمی و استفاده از ظرفیت های پژوهشی اعضای هیات علمی جوان دانشگاه جیرفت، می توان برخی مشکلات جوانان را رفع کرد.

رئیس دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که شیوع ویروس کووید 19 باعث شده دانشجویان به فضای مجازی روی بیاورند خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین دغدغه های امروز جامعه کمبود محتوای سالم برای جوانان در بستر فضای مجازی است.

دکتر مختاری ادامه داد: یکی از مهمترین حوزه های تولید محتوا برای جوانان مباحث فرهنگی و اجتماعی است که در این راستا دانشگاه جیرفت تلاش کرده با برگزاری کلاس ها، کارگاه ها و برنامه های فرهنگی محتوای مناسبی برای دانشجویان ارایه کند.

در ادامه این نشست رئیس اداره بهزیستی شهرستان جیرفت گفت: امروز پیشگیری از بروزج هر مشکل یا ناهنجاری در جامعه مهمترین اولویت سازمان بهزیستی کشور است. لذا با نگاه به این موضوع تلاش کرده ایم در همه حوزه های آسیب های اجتماعی به دنبال پیشگیری آن باشیم.

محمد رضانژاد افزود: بهزیستی با انجام فعالیت های تخصصی در حوزه های مختلف به توانمندسازی افراد جامعه به ویژه مددجویان کمک می کند .

وی اجرای برنامه های پیشگیری را راهی برای تحقق مدیریت و کنترل آسیب های اجتماعی دانست و عنوان کرد : با تقویت اقدامات پیشگیرانه می توان از بروز بسیاری از معضلات و مشکلات اجتماعی در جامعه پیشگیری نماییم .

وی استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت را در راستای پژوهش های کاربردی در حوزه های مختلف یکی از مهمترین اولویت های پیشگیری از آسیب های اجتماعی برشمرد.