پیام تبریک رئیس دانشگاه جیرفت به مناسبت 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

22 بهمن یادآور حماسه ملتی است که پس از سالها مجاهدت و مبارزه علیه جهل، استبداد، خودکامگی و وابستگی، با سردادن شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بذر امید و بیداری را در دل آزادی خواهان و عدالت طلبان خسته از ظلم و ستم در سراسر جهان بارور کرد.

سالگرد طلوع آفتاب آزادی و معنویت، در 22 بهمن ماه سال  1357 از ایران اسلامی که در بیان رهبر کبیر انقلاب اسلامی آن واقعه‌ی بزرگ انفجار نور نامیده شد، را می‌توان آغازگر جنبش‌های عدالت خواهانه و رهایی بخش ملت‌ها در سراسر جهان به حساب آورد که قدرت و پیروزی اراده‌ی مردم بر وابستگی، زور و استبداد را به رخ کشیده و یادآور وعده و مشیّت الهی در نصر ضعیفان و محرومان و حاکمیت آنها بر جهان دانست.

بی تردید اگر امروز مشاهده می کنیم که در اقصی نقاط جهان ، آزادی خواهان در مقابل استکبار و ایادی آنان قد برافراشته و ندای عدالت خواهی و آزادی‌طلبی سر می‌دهند، اهداف بلندی که در منویات و تدابیر داهیانه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب تجلی یافته است .

امروز جمهوری اسلامی ایران با تلاش و مجاهدت های اقشار مختلف به ویژه جامعه دانشگاهی با نگاه به منویات مقام معظم رهبری و برنامه ریزی های مدون توانسته در منطقه و جهان در بخش های مختلف جز ده کشور برتر جهان قرار گیرد و این موفقیت مرهون تلاش جوانانی است که یک روز با حضور در جبهه های حق علیه باطل دشمن را شکست داده اند و امروز با کسب موفقیت های بزرگ در تولید علم و تکنولوژی های روز دنیا دشمن را مایوس کردند.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاه جیرفت 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی؛ این حماسه تاریخی را به رهبر معظم انقلاب،  ملت شریف ایران و مردم ولایتمدار تبریک و تهنیت عرض نموده؛ عزت، اقتدار و سربلندی ملت و کشور ایران عزیز را از خداوند متعال خواستارم.