رئیس دانشگاه جیرفت گفت: وبینار بین المللی از پسماند تا بهترین (راه حل ها و استراتژی های اصلاح محیط زیست پایدار) با همکاری دانشگاه های جیرفت، پندیت هندوستان و UiTM مالزی به مدت دو روز به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر مرتضی مختاری افزود: در ابتدای این وبینار روسای هر سه دانشگاه ضمن قدردانی از برگزاری این گونه وبینارها بر تلاش برای حفظ محیط زیست در سطح بین المللی تاکید کردند.

وی تصریح کرد: دانشگاه جیرفت به عنوان یکی از بزرگترین مراکز علمی جنوب شرق کشور در حال برنامه ریزی توسعه آموزش و پژوهش در زمینه های مختلف و افزایش تعاملات علمی بین المللی می باشد.

دکتر مختاری با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت دارای اعضای هیات علمی جوان توانمند است، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مولفه های توسعه، وجود نیروی انسانی متعهد ونخبه است که این دانشگاه توانسته با جذب اعضای هیات علمی جوان و نخبه راه توسعه را در پیش بگیرد و در این راستا فعالیت های ثمر بخش خوبی انجام شده است.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به حضور بیش از هفت سخنران از سه دانشگاه گفت: سخنرانی ها در حوزه حل مشکلات زیست محیطی با تکیه بر روشهای شیمی تجزیه و محیط زیست ارایه شدند.

دکتر مختاری یکی از مهمترین اهداف این وبینار را وجود مشکلات زیست محیطی دانست و بیان کرد: آلودگی محیط زیست در تمامی ابعاد زندگی انسان ها و موجدات زنده را در برمی­گیرد و آلاینده­ها طی چرخه ای به آسانی وارد بدن انسان می شوند، لذا جداسازی و اندازه گیری این آلاینده­ها و ارایه راه حل های سبز و دوستدار محیط زیست از وظایف اصلی پژوهشگران می باشد. در این راستا با توجه به مدیریت سبز، دانشگاه جیرفت برگزاری گردهمایی های علمی از جمله وبینارهای تخصصی در زمینه محیط زیست را از اهداف اصلی خود می داند.

وی با توجه به برنامه های راهبردی دانشگاه جیرفت یکی از مهمترین دستاوردهای این وبینار را ایجاد و گسترش تعاملات بین المللی برشمرد و خاطرنشان کرد: افزایش تعاملات علمی بین دانشگاه جیرفت و دو دانشگاه پندیت هندوستان و UiTM مالزی یکی از دست آورد های این وبینار بود که نتیجه آن انجام طرح های تحقیقاتی بین المللی خواهد بود، که می تواند گامی موثر در رفع مشکلات زیست محیطی باشد.

در ادامه این وبینار هفت نفر از اعضای هیات علمی سه دانشگاه جیرفت، پندیت هندوستان و UiTM مالزی به سخنرانی در حوزه های شیمی تجزیه و محیط زیست پرداختند.