رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی 12 اردیبهشت روز استاد و معلم را گرامی داشت
رئیس دانشگاه جیرفت ضمن گرامی داشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، در پیامی فرا رسیدن روز استاد و معلم را به جامعه دانشگاهی به ویژه استادان و همکاران دانشگاه جیرفت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در پیام دکتر مرتضی مختاری آمده است؛ روز معلم نماد پاسداشت اخلاق، علم آموزی و آموزش است، برای این هدف عالی وظیفه ما برانگیختن افکار عمومی و وجدان ملی در حرمت نهادن به مقام استاد و معلم و بازآفرینی نقش بنیادین و پایدار « تعلیم و تربیت » در کشور است.

امروز شکوفایی علمی موجبات اقتدار ملى ایران اسلامی را  فراهم می نماید و لازمه این مهم فراهم آوردن فضا و عرصه اندیشیدن استاد، تأمین امنیت فکری، فرهنگی، علمی و شغلی برای دانشگاهیان است.

اکنون و در این روز بزرگ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری، استاد برجسته خالصانه‌ترین سپاس‌ها و درودهای خود را به حضور همه همکاران ارجمندم در دانشگاه جیرفت تقدیم می‌نمایم. قطعاً ثمره تلاش‌های ارزشمند علمی شما عزیزان، که اعتلا و سرافرازی ایران عزیز را در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری رقم زده است، در تاریخ علمی این سرزمین ماندگار شده و از صفحات درخشان تاریخ علم کشور خواهد بود.

امید است با همفکری و همراهی شما عزیزان شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا را به فرصت‌های جدید برای نوآوری در آموزش و پژوهش و پاسخگویی به نیازهای کشور تبدیل کنیم و با تلاش مضاعف پیشرو در جهش تولید در کشور باشیم.