انعقاد تفاهم نامه ایجاد پردیس علم و فناوری جیرفت
تفاهم نامه ایجاد پردیس علم و فناوری جیرفت بین دانشگاه جیرفت، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و پارک علم وفناوری استان کرمان منعقد شد.

به نام خدا

تفاهم­نامه ایجاد پردیس علم و فناوری جیرفت بین دانشگاه جیرفت، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و پارک علم وفناوری استان کرمان در محل استانداری با حضور دکتر علی زینی­وند استاندار کرمان، دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم شریف شهر کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، دکتر ذبیح اله اعظمی نماینده مردم شریف جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، دکتر مرتضی مختاری رئیس دانشگاه جیرفت، دکتر محمد رضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان و آقای ابوذر عطاپور فرماندار شهرستان جیرفت منعقد شد.

دکتر مختاری رئیس دانشگاه جیرفت، هدف از اجرای این تفاهم­نامه را  ایجاد پردیس علم و فناوری جیرفت برای حمایت از طرح­های فناورانه و دانش­بنیان در منطقه مستعد جنوب کرمان ذکر کرد. با تأسیس پردیس علم و فناوری، تمامی امور مربوط به ایده­ها و کسب و کارهای فناورانه و دانش­بنیان در شهرستان جیرفت انجام خواهد شد. مراکز رشد و پردیس­های علم و فناوری می­توانند در درازمدت فرهنگ کسب و کار­های منطقه را تحت تأثیر قرار دهد و قشر تحصیل کرده و خلاق جامعه با استفاده از این بستر حمایت­کننده از کسب و کارهای فناورانه و دانش­محور، می­توانند به بهبود اقتصاد منطقه کمک کنند.