رصد معضلات اجتماعی با تعامل دانشگاه و سایر دستگاه های قضایی، انتظامی و فرهنگی میسر است
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به نیاز سنجی پیشگیری و رفع معضلات اجتماعی در منطقه گفت: تعامل دانشگاه ها و سایر دستگاه های حوزه قضایی، انتظامی و دستگاه های فرهنگی باعث رصد و رفع برخی از معضلاتی اجتماعی شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر مرتضی مختاری در نشست با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان جیرفت ضمن گرامی داشت سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و هفته قوه قضاییه افزود: امروز رفع معضلات جامعه باید همراه با تکنولوژی روز حرکت کند و این مهم باید با پژوهش های کاربردی راه کارهای پیشگیری و حل آن شناسایی و اجرایی شود.

دکتر مختاری با تأکید بر اینکه رفع مشکلات و معضلات منطقه جنوب کرمان در گرو همراهی با دانشگاه‌ها و استفاده از دانش و تخصص آنها است، بیان کرد: ما به ‌عنوان دانشگاه همیشه باید پیشگام شویم و فراتر از مسئولیت و وظایفی که داریم به نهادها و دستگاه‌های ذیربط مراجعه کنیم، توان و امکانات دانشگاه را ارائه دهیم و از آنها بخواهیم تا از مشارکت دانشگاه استقبال کنند و ظرفیت دانشگاه‌ها را در جهت حل مسائل کشور به کار گیرند.

رئیس دانشگاه جیرفت بابیان این مطلب که لزوم مهندسی فرهنگی توسط دانشگاه و دستگاه های فرهنگی در کاهش آسیب های اجتماعی یک ضرورت است، خاطرنشان کرد: برای کنترل و مهار آسیب های اجتماعی در منطقه باید از مهندسی فرهنگی کمک گرفت که نیازمند همیاری دستگاه های فرهنگی و حوزه قضایی با دانشگاه است.

دکتر مختاری بیان کرد: یکی از دغدغه های امروز جامعه ایرانی فراوانی و افزایش بروز آسیب های اجتماعی است که ابعاد دیگری در جنبه های روانی و فرهنگی را به خود معطوف داشته است.

وی تصریح کرد: امروز جوانان و دانشجویان در معرض انواع تهدیدهای اجتماعی و فرهنگی قرار گرفته اند به گونه ای که این حوزه به دغدغه ای برای خانواده ها، دولت و حتی خود جوانان تبدیل شده است.

دکتر مختاری ضمن قدر دانی از تلاش ها و خدمات ارزنده حوزه قضایی به جامعه افزود: تلاش های دستگاه قضا برای رفع مشکلات و معضلات اجتماعی و اقتصادی کشور ستودنی است و این مهم باعث ایجاد امید در جامعه شده است.

در ادامه این نشست رئیس دادگستری شهرستان جیرفت بر همکاری و هم افزایی با دانشگاه جیرفت تاکید کرد و از انجام پژوهش های کاربردی در حوزه های پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی و جرائم خشن استقبال کرد.

دادستان شهرستان جیرفت در ادامه گفت: یکی از حلقه های مفقوده در جنوب استان کرمان نبود کار پژوهشی کاربردی در حوزه پیشگیری و رفع معضلات و مشکلات آسیب های اجتماعی و جرائم خشن می باشد که با ورود دانشگاه می توان برای رفع این موضوعات گام های خوبی برداشت.