بسیج اساتید دانشگاه جیرفت در جمع برترین‌های استان
در مراسم گردهمایی روز قشر بسیج اساتید استان کرمان که به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان برگزارشد از بسیج اساتید دانشگاه جیرفت به عنوان یکی از کانون‌های برتر استان تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید دانشگاه جیرفت، در این مراسم که با حضور محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، حسین اکبری‌فرد مسئول سازمان بسیج اساتید استان کرمان ضمن خوش آمد گویی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید پرداخت و از تلاش‌های تمامی کانون‌ها به ویژه کانون‌های برتر که دارای برنامه‌های اثرگذار و پرمحتوایی هستند تقدیر کرد.

این مراسم به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌ها در کنار پخش آنلاین برگزار شد و محمدرضا پورابراهیمی از اساتید بسیجی و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این مراسم به ارائه گزارشی مبنی بر وضعیت فعلی اقتصاد کشور پرداخت و با اشاره به روندی که طی شده است به ضرورت اصلاح قوانین و مناسبات اقتصادی کشور در دولت آینده تاکید کرد.

در پایان این مراسم از دکتر ارسلان برازنده به عنوان مسئول بسیج اساتید دانشگاه جیرفت که در جمع کانون‌های برتر استان کرمان قرار داشت با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد.