پایان ماراتن نفس‌گیر کنکور سراسری 1400 در جیرفت
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در شهرستان جیرفت گفت: ماراتن نفس‌گیر آزمون سراسری 1400 در شهرستان جیرفت با برگزاری آزمون گروه آزمایشی هنر در صبح روز چهارشنبه شروع و در ادامه گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در روز پنجشنبه، گروه آزمایشی علوم تجربی در روز جمعه و با برگزاری آزمون زبان های خارجی در روز شنبه در دانشگاه جیرفت پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت دکتر امیررضا امیرمیجانی بیان کرد: در این آزمون پنج هزار داوطلب مرد و زن در شهرستان جیرفت به رقابت پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 700 نفر کار اجرایی برگزاری آزمون سراسری را برعهده داشتند که با رعایت کامل نکات بهداشتی توانستند همانند سال گذشته این آزمون حساس را برگزار کنند.

دکتر امیرمیجانی با بیان این مطلب که آزمون سراسری 1400 در شهرستان جیرفت که در 40حوزه امتحانی برگزار شد تصریح کرد: از  مجموع کل داوطلبان، تعداد 738 داوطلب در همه حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری 1400 غایب بودند.
وی با بیان این مطلب که شش داوطلب در این آزمون در سامانه خود اظهاری ابتلا به ویروس کویید19 را اعلام کرده بودند، تصریح کرد: با تمهیدات از پیش در نظر گرفته شده در هر حوزه امتحانی، برای هر داوطلب مکانی مجزا در نظر گرفته شد و با رعایت همه نکات بهداشتی همه آنها توانستند در این آزمون شرکت کنند.
وی از همه افرادی که در برگزاری این آزمون حضور داشتند و با تلاش خود دانشگاه جیرفت را در این امر مهم یاری کردند، تشکر و قدردانی نمود.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور ضمن قدردانی از حساسیت همه دستگاه‌های اجرای شهرستان جیرفت برای برگزاری آزمون سراسری سال1400 افزود: از همه دستگاه‌های اجرایی به ویژه فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره اطلاعات، شهرداری، اورژانس 115، هلال احمر، سازمان جهاد کشاورزی، اداره برق، آب و فاضلاب شهری و روستایی و مخابرات شهرستان که دانشگاه جیرفت را در برگزاری این آزمون همیاری کردند، تشکر می‌نمایم.

دانشگاه جیرفت برگزارکننده آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در جنوب کرمان است.