نشست هیئت رئیسه دانشگاه و نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی برگزار شد
نشست هئیت رئیسه دانشگاه و نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در راستای تدوین برنامه های دانشگاه در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه جیرفت، نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در ابتدای این نشست ضمن قدر دانی از جامعه دانشگاهی برای تلاش مضاعف در راستای آموزش مجازی گفت: آموزش مجازی یک فرصتی برای آموزش نوین در دانشگاه های کشور ایجاد شد و امیدواریم این حرکت ادامه دار شود.

دکتر اعظمی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در جنوب استان کرمان باید نقش آفرینی بیشتری داشته باشد خاطرنشان کرد: نگاه هیئت رئیسه دانشگاه به سمت رفع نیاز های جامعه به ویژه جنوب استان کرمان باشد و این مهم را در اولویت خود قرار دهید.

وی در ادامه گزارشی از پیگیری برنامه های متنوع شهرستان و دانشگاه جیرفت در سطح ملی ارایه نمودند.

رئیس دانشگاه جیرفت در ادامه این نشست ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تقارآن با بهار تعلیم و تربیت گفت: با همراهی نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی توانستیم ماموریت دانشگاه را در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به سمت دانشگاه جامع سوق دهیم و این مهم باعث شد چندین در رشته در مقطع ارشد در دانشگاه دایر  شود.

دکتر مرتضی مختاری ضمن قدر دانی از نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: امیدواریم با همکاری اعضای هیئت رئیسه، مدیران دانشگاه و همچنین دکتر اعظمی و دکتراسلامی پناه معاون پارلمانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بتوانیم دانشگاه جیرفت را آنگونه که باید در منطقه به رشد و تعالی برسانیم.

وی با اشاره به تدوین سند راهبردی دانشگاه جیرفت تصریح کرد: یکی از مهمترین اولویت های سند راهبردی دانشگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت است که باعث شناسایی نیازهای جامعه و رفع آنها با وجود اعضای هیات علمی جوان و نخبه در دانشگاه میسر می شود.

در ادامه این نشست معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی گفت: از خدمات نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در راستای پیگیری مشکلات شهرستان به ویژه دانشگاه جیرفت قدر دانی می کنیم.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: دانشگاه جیرفت نیاز به حمایت همه دستگاه های اجرایی به ویژه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی دارد لذا باید برای رشد و توقیت آموزش عالی در جامعه باید تلاش کنیم.

در ادامه اعضای هیئت رئیسه گزارشی از روند فعالیت های دانشگاه در بخش های مختلف ارایه نمودند