جانبازان دانشگاه جیرفت تجلیل شدند
کارکنان جانباز دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه دکتر مرتضی مختاری در این آیین ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تقارن آن با بهار تعلیم تربیت گفت: هشت سال دفاع مقدس یک نماد استکبار ستیزی برای جهان اسلام است و این نماد باعث بیداری اسلامی در دنیا شده است.

دکتر مختاری با بیان این مطلب که آسایش و آرامش امروز دست­آورد دوران طلایی دفاع مقدس است بیان کرد: یکی از وظایف مهم دانشگاه تربیت نیروی متخصص تراز انقلاب اسلامی است لذا باید دست آورد های دفاع مقدس برای این نسل بازگو شو.د.

وی تصریح کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید ویژه ای به جوانان داشته اند و این جوانان دوران طلایی خود را در دانشگاه ها هستند لذا باید برای هرلحظه آن برنامه ریزی کرد زیرا جوانان آینده سازان جامعه و کشور هستند.

دکتر مختاری با اشاره به حرکت انقلابی در راستای ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه خاطرنشان کرد: همه مسولان دانشگاه از گذشته تا امروز تلاش فراوانی داشته اند، اما با مشکلاتی رو به رو شده اند، لذا با تلاشی که صورت گرفته است و همچنین با همراهی سازمان بسیج سازندگی امیدواریم هرچه سریعتر بنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه احداث شود و از شرمندگی شهدا بیرون بیاییم.

در ادامه این آیین معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه گفت: دفاع مقدس یک دانشگاه به تمام معنا بود زیرا هر لحظه از آن درس های بزرگی به انسان می دهد.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: امروز هشت سال دفاع مقدس الگویی برای جهان اسلام است و با استفاده از درس های آموزنده­ی آن به پیروزی های بزرگی دست یافتند.

وی بیان کرد: در دوران طلایی دفاع مقدس همه اقشار حضوری فعال داشتند و از همین دانشگاه ها جوانان بزرگی در جبهه ها حضور یافتند که امروز نام و یادشان جاودان شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت نیز در این آیین ضمن گرامی داشت تقارن هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی گفت: دفاع مقدس فرهنگ ولایت مداری و ولایت پذیری را نهادینه کرد.

سرهنگ پاسدار ناصر بهروز با اشاره به تلاش دشمن برای تحریف هشت سال دفاع مقدس، افزود: مراکز دانشگاهی و نسل جوان یکی از مهمترین اهداف دشمن برای تحریف دوران دفاع مقدس است.

وی بیان کرد: فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس در دنیا کم نظیر است لذا باید این ارزش ها را به عنوان نماد در جامعه نهادینه شود.

در پایان این آیین از کارکنان جانباز دانشگاه جیرفت تجلیل شد و همزمان قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه گلباران و عطر افشانی شد.