دیدار هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت با فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت
هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت به مناسبت هفته نیروی انتظامی با فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت دیدار کردند و از تلاش های نیروی انتظامی در راستای ایجاد امنیت پایدار تقدیر نمودند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن گرامی داشت هفته نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی مظهر امنیت در جامعه است و امروز باید قدر دان این تلاش ها بود.

دکتر مرتضی مختاری با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رابطه به تلاش های شبانه روزی نیروی انتظامی افزود: ایشان ضمن قدر دانی از امنیت پایدار در جامعه بر توانمند سازی اقشار مختلف جامعه برای حفظ امنیت پایدار تاکید کردند.

دکتر مختاری با اشاره به بازگشایی دانشگاه ها از 15 آبان ماه سال جاری و حضور دانشجویان در دانشگاه ها تصریح کرد: امیدواریم با هماهنگی و هم افزایی دانشگاه جیرفت و نیروی انتظامی بتوانیم در راستای ایجاد فضای آرام تلاش کنیم و امیدواریم از برنامه های نیروی انتظامی در راستای  شناخت دانشجویان از فضای مجازی بهره ببریم.

وی فضای مجازی را یک فرصت در راستای پیشرفت جامعه دانست و بیان کرد: فضای مجازی باید به درستی استفاده شود و این مهم نیازمند آموزش های همه جانبه است که با همکاری دستگاه های فرهنگی و دانشگاه ها قابل اجرا می باشد.

دکتر مختاری با اشاره به برگزاری آزمون های مختلف به ویژه کنکور سراسری طی ده سال گذشته در دانشگاه جیرفت بیان کرد: در این مدت نیروی انتظامی همیشه در کنار دانشگاه جیرفت بوده است لذا این تلاش ها را ارج می نهیم و امیدواریم همانند گذشته بتوانیم در کنار هم آزمون های خوبی برگزار کنیم.

در ادامه این دیدار فرماندهی انتظامی شهرستان جیرفت ضمن قدر دانی از حضور جامعه دانشگاهی افزود: نیروی انتظامی یعنی آحاد مردم و امروز همه آحاد جامعه در ایجاد امنیت شرکت دارند.

سرهنگ رضا محمدرضایی افزود: امنیت برای همه مردم یک دغدغه است لذا باید به آن به عنوان اولویت اول جامعه نگاه کرد.

وی آموزش را یک مقوله بسیار مهم در راستای ایجاد امنیت پایدار دانست و بیان کرد: فضای مجازی نیازمند آموزش است و یکی از بزرگترین مشکلات جامعه استفاده نادرست از فضای مجازی می باشد لذا باید در این زمینه از کارشناسان اجتماعی و فضای مجازی استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در پایان این دیدار رئیس دانشگاه جیرفت با اهدا لوح تقدیر از تلاش ها و همکاری های نیروی انتظامی شهرستان با این دانشگاه قدر دانی کرد.