دانشجویان مهارت افزایی را همراه با تحصیل دنبال کنند.
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به نیاز جامعه به نیروی انسانی کارآمد گفت: دانشجویان به عنوان نیروی انسانی بازار کار باید همراه با فراگیری آموزش های آکادمیک به دنبال مهارت افزایی باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر مرتضی مختاری در آیین استقبال از نو دانشجویان که با حضور هیئت رئیسه، مدیران و جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان به صورت مجازی برگزار شد افزود: امروز نگاه دانشگاه ها به آموزش تغییر کرده است و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم شروع شده و دانشجویان نیز باید در این مسیر تلاش کنند که همراه با دانشگاه حرکت کنند.

وی تصریح کرد: نو دانشجویان فرصت مناسبی برای رشد و تعالی دارند لذا با بینش و تلاش خود در این مسیر از فرصت های خود به نحو احسن استفاده کنند.

دکتر مختاری با اشاره به حرکت دانشگاه جیرفت به سمت دانشگاه کارآفرین و نسل سوم بیان کرد: دانشگاه جیرفت و همه اعضای هیات علمی و کارکنان به دنبال ایجاد فضای آرام برای دانشجویان هستند و در این مسیر یکی از اولویت های مهم دانشگاه تربیت نیروی انسانی کارآمد است، که مهارت افزایی مهمترین دست آرود آن می باشد.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به شیوع ویروس کویید 19 خاطرنشان کرد: از زمان شیوع این ویروس دو سال می گذرد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با برنامه ریزی و واکنش سریع توانست تهدید را به فرصت تبدیل کند و آموزش دانشجویان از همان روز های نخست پیگیری شد.

دکتر مختاری با اشاره به بازگشایی دانشگاه و آغاز آموزش حضوری برای همه مقاطع گفت: دستورات ستاد ملی کرونا لازم الاجرا است و برای بازگشایی دانشگاه آنها تصمیم می گیرند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، این آیین با معرفی شهرستان جیرفت، دانشگاه جیرفت و برخی از فعالیت های علمی و فرهنگی همراه بود.