سرپرست دانشگاه‌ جیرفت منصوب شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر «حسین شکفته» را به عنوان سرپرست «دانشگاه جیرفت» منصوب کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در حکم ایشان آمده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین دانشگاه را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی‌علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش-محور، پژوهش آموزش-محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین طی نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر مرتضی مختاری رئیس سابق دانشگاه جیرفت، در مدت تصدی این مسئولیت‌قدردانی کرد.

دکتر حسین شکفته نیز دارای دکترای تخصصی علوم خاک، عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه جیرفت است که پیش از این معاون آموزشی و پژوهشی این دانشگاه نیز بوده است.