سرپرست دانشگاه جیرفت هفته بسیج را گرامی داشت
سرپرست دانشگاه جیرفت با صدور پیامی ضمن گرامی داشت هفته بسیج گفت: امروز جامعه دانشگاهی و علمی کشور بیش از هر زمان دیگر نیازمند روحیه جهادی و بسیجی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در متن پیام دکتر حسین شکفته آمده است؛

رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند؛ اگر بخواهیم انقلاب و کشور بیمه باشد و جمهورى اسلامى آسیب‏ ناپذیر باشد؛ باید روز به ‏روز این شور و شوق، این حرکت عمومى مردم و این بسیج عظیم نیروهاى ملت را تقویت کنیم لذا باید این مهم را در همه زمینه ها الگوی خود قرار دهیم.

بسیج معنای الگوی وحدت ملی و هفته بسیج، یادآور تشکیل مردمی ترین نهاد ارزشی از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی(ره) و فرصت مناسبی است برای پاسداشت رشادت های بی بدیل حماسه سازانی که در سرنوشت ساز ترین صحنه های تاریخ انقلاب اسلامی، نقشی ویژه ایفا کرده اند.

بسیج را باید برخاسته از بطن انقلابی دانست که حق باوری، آزادی و اعتلای ایران اسلامی را معنا می‌دهد و رمز موفقیت بسیج نیز تلاش خالصانه در راه دفاع و توسعه گفتمان انقلاب اسلامی است.

در دوران دفاع مقدس رشادت‌ها و فداکاری‌های نیروهای بسیج مردمی در کنار سایر مدافعان این آب و خاک و تحت هدایت امام امت موجب شد که امروز ایران اسلامی از امنیت و ثباتی کم‌نظیر بهره گیرد.

امروزه نیز اساتید و دانشجویان بسیجی در پرتو عمل به منویات مقام معظم رهبری، پیشتاز حرکت پر شتاب علمی جمهوری اسلامی ایران هستند و تخصص و تعهد آنان در تولید علم و توسعه مرزهای دانش، تضمینی برای آینده پرافتخار کشور است.

اینجانب به نمایندگی از  اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جیرفت، سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به عنوان نهادی انقلابی، بالنده و پویا را به همه بسیجیان تبریک می‌گویم و از خداوند منان توفیق بیشتر همه بسیجیان که در راه تحقق آرمان‌ها و مطالبات ملت شریف ایران قدم بر‌می‌دارند، آرزومندم.