دانشگاه جیرفت و ناحیه مقاومت بسیج سپاه جیرفت همکاری می کنند.
دانشگاه جیرفت و ناحیه مقاومت بسیج سپاه جیرفت در راستای پژوهش راهکار های عملیاتی مشکلات و معضلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی منطقه همکاری می کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، سرپرست دانشگاه  در دیدار با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت ضمن گرامی داشت هفته بسیج گفت: مردمی ترین نهاد انقلاب اسلامی ایران، بسیج است و امروز هرکجا که کشور دچار بحران می شود اولین نهاد برای همیاری مردم می شتابد بسیجیان هستند.

دکتر حسین شکفته با بیان این مطلب که رشادت های بسیجیان از اول تاسیس این نهاد ارزشمند تا به امروز ادامه داشته است، افزود: در دوران دفاع مقدس اگر بسیج و سپاه نبود کشور دچار بحران می شد، اما با تلاش و همکاری همه نیروهای مسلح به ویژه بسیج و سپاه امروز یکی از قدر تمندترین کشورهای دنیا هستیم.

وی با اشاره به تلاش های دولت انقلابی و مردمی تصریح کرد: دولتمردان نیز باید با روحیه جهادی و بسیجی در راستای حل معضلات و مشکلات مردم گام برداند و این مهم در دستور کار همه اجزای دولت قرار گرفته است و دانشگاه جیرفت نیز با وجود اعضای هیات علمی توانمند و جوان می تواند در این راستا با پژوهش های کاربردی به کمک دستگاه اجرای بشتابد.

دکتر شکفته با اشاره به راه اندازی مرکز رشد واحد های فناور در دانشگاه جیرفت بیان کرد: دانشگاه جیرفت با راه اندازی این مرکز تلاش دارد ایده های نو و دانش بنیان جوانان را در منطقه جنوب کرمان شناسایی و با حمایت از آنها بتواند نقش مسئولیت اجتماعی خود را با نگاه پژوهش محور انجام دهد.

سرپرست دانشگاه جیرفت بیان کرد: دانشگاه جیرفت با همه ظرفیت های علمی، پژوهشی و اجرایی خود آمادگی دارد در برون رفت از معضلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با دستگاه های اجرای به ویژه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت همکاری کند.

در ادامه این نشست فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت ضمن گرامی داشت هفته بسیج و تقارن آن با انتصاب سرپرست دانشگاه جیرفت در اولین روز از هفته بسیج گفت: دانشگاه جیرفت نماد عزت مندی و دانش و پژوهش جنوب استان کرمان است.

سرهنگ پاسدار ناصر بهروز با اشاره به وجود معضلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در منطقه و کشور تصریح کرد: راه برون رفت از معضلات و مشکلات در جنوب کرمان از مسیر دانشگاه جیرفت می گذرد لذا باید دانشگاه جیرفت به مسئولیت های اجتماعی خود نگاه ویژه ای داشته باشد و ارتباط با جامعه را بیشتر کند.

وی با اشاره به روحیه انقلابی و بسیجی دکتر شکفته بیان کرد: امروز تنها آموزش در دانشگاه ثمر بخش نیست لذا با ارتباط با جامعه و پژوهش هدفمند در راستای حل معضلات و مشکلات جامعه باید گام برداشت که این مهم در دستور کار سرپرست دانشگاه جیرفت قرار گرفته است.

سرهنگ بهروز با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: نقطه قوت مردم علم آنها است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در بیانیه گام دوم اولین توصیه آن را به پژوهش، فناوری و تولید علم اختصاص داده است لذا در این مسیر آمادگی داریم با دانشگاه جیرفت همکاری کنیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت نیز ضمن گرامی داشت یاد و خاطره امام و شهدای گرانقدر به ویژه فرمانده بسیجیان سردار دلها گفت: بسیج نهاد انقلابی و از بطن مردم است و این یکی از ویژگی های منحصر آن است.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: فعالیت های بسیج با مردم و برای مردم است و این مهم تاثیر گذاری آن را دو چندان کرده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، هئیت رئیسه دانشگاه به مناسبت هفته بسیج با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت دیدار و از تلاش های بسیجیان تقدیر کردند.