سرپرست دانشگاه جیرفت با صدور پیامی هفته پژوهش را گرامی داشت.
سرپرست دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری گفت:رمز توسعه پایدار کشور، پژوهش، تولید علم و استفاده از آن است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته با اشاره به شعار هفته پژوهش و فناوری سال جاری "پژوهش و فناوری؛ پشتیبان تولید "گفت: امروز باید نگاه پژوهشگران و تولیدکنندگان به مقوله پژوهش و فناوری تغییر کند و این مهم باید در راستای توسعه فعالیت های پژوهش محور که منجر به تولید دانش بنیان می شود صورت پذیرد.

دکتر شکفته با بیان این مطلب که علم و پژوهش یکی از اساسی ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور و یکی از محورهای مهم در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است، تصریح کرد: پژوهش به عنوان موتور محرکه توسعه همه جانبه در منطقه باید نهادینه شود که لازمه آن تعیین هدف، ریل گذاری و حرکت در این مسیر است.

وی با بیان این مطلب که منطقه جنوب کرمان به لحاظ پژوهش و تولید دانش بنیان یک منطقه بکر است بیان کرد: جنوب استان کرمان ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه بسیاری دارد که باید در هدف گذاری پژوهشگران به آن نگاه ویژه ای شود.

دکتر شکفته خاطرنشان کرد: هدف از تولیدات  علمی و  آثار آن حل مشکلات و مسائل جامعه و ارتقاء به عالی ترین مدارج و مرجعیت علمی است که به همت شما پژوهشگران پرتوان گام های بسیار خوب، بلند و موثری در این جهت برداشته شده است.

سرپرست دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری گفت: بر خود لازم می دانم تا از همت والای اعضای هیات علمی، مسئولان، دانشجویان، محققان و پژوهشگران سخت کوش و خستگی ناپذیر جامعه دانشگاهی به ویژه دانشگاه جیرفت که متعهدانه در مسیر شکوفایی علم و دانش گام بر می دارند تقدیر و تشکر نمایم و برای همه ی فعالان این راه مقدس، سلامتی، توفیق روز افزون و سربلندی را از درگاه ایزد منان مسئلت نمایم.