تبدیل علم به فناوری و ثروت یکی از نیازهای امروز کشور است.
سرپرست دانشگاه جیرفت با اشاره به نیاز کشور به فناوری های دانش بنیان گفت: تبدیل علم به فناوری و ثروت یکی از نیاز های جامعه است که این مهم با تلاش پژوهشگران و اعضای هیات علمی میسر می شود.

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه جیرفت افزود: نیازهای منطقه را در پژوهش های پیش رو بررسی و برای آنها چاره اندیشی کنیم.

وی با اشاره به راه اندازی و کسترش رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه جیرفت بیان کرد: به دنبال راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد و دکتری در بخش های مختلف هستیم و این مهم باعث رشد پژوهش می شود.

دکتر شکفته با بیان این مطلب که یکی از مهمترین سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه جیرفت ایجاد ارتباط با صنعت و جامعه است خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی به دنبال پژوهش های کاربردی و رفع نیازهای جامعه و صنعت باشند.

سرپرست دانشگاه جیرفت تصریح کرد: برگزاری همایش در بخش های مختلف باعث ارتباط خوبی با سایر بخش های کشور شده است و این مهم را باید دنبال کنیم.

دکتر شکفته یکی دیگر از اولویت های سند راهبردی دانشگاه جیرفت را مهارت آموزی دانشجویان دانست و بیان کرد: تربیت دانشجوی کارآفرین امروز یکی از نیاز های جامعه است که دانشگاه جیرفت  نیز در حال حرکت به این سمت است.

وی با اشاره به برگزاری استارتاپ ملی همراه هفت گنج با حضور دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی جنوب کرمان با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: از تلاش های  مدیر مرکز رشد واحد های فناور برای برگزاری استارتاپ قدردانی می کنم.

سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت در ادامه این آیین گفت: دانشگاه جیرفت در تولید علم رشد خوبی داشته است اما این مهم باید رشد بیشتری داشته باشد که اعضای هیات علمی در این مهم باید تلاش بیشتری داشته باشند.

دکتر امیدعلی اسماعیلی پور افزود: با توان بالای اعضای هیات علمی جوان دانشگاه جیرفت با حرکت به سمت تولید فناوری و تبدیل آن به ثروت می توانیم در رفع نیاز های جامعه سهیم شویم.

وی با اشاره به ریل گذاری پژوهش در دانشگاه بیان کرد: اعضای هیات علمی با استفاده از فرصت مطالعاتی در بخش های مختلف صنعت و جامعه می توانند در مسیر رشد پژوهش و فناوری تلاش کنند.

دکتر اسماعیلی پور تصریح کرد: دیپلماسی علمی و ارتباطات بین المللی یکی دیگر از نیازهای پژوهشی کشور است که در این حوزه باید تلاش بیشتری داشته باشیم.

در ادامه این آیین مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از روند تولید علم ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در پایان این آیین از پژوهشگران برتر دانشگاه جیرفت تجلیل شد.