شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی جان تازه‌ای به جریان مقاومت اسلامی بخشید و پرچم‌های جدید مقاومت بر سیلاب خروشان برافراشته خواهد شد.
سرپرست دانشگاه جیرفت با اشاره به سالروز شهادت قهرمان بی نظیر جبهه های مقاومت، گفت: شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی جان تازه‌ای به جریان مقاومت اسلامی بخشید و پرچم‌های جدید مقاومت بر این سیلاب خروشان برافراشته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته در پیامی سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و افزود: شهید ولایتمدار پس از سال‌ها مجاهدت در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و پس از آن به عنوان مؤثرترین فرد مبارز با عناصر تروریسم در منطقه و جهان شناخته شده بود.

وی خاطرنشان کرد: 13 دی‌ماه سالروز آسمانی شدن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش که به نام «روز جهانی مقاومت» نام‌گذاری شده است، بیانگر نقش و جایگاه بی‌نظیر آن شهید والامقام در فرماندهی جبهۀ مقاومت در عرصۀ جهانی است.

وی ولایت مداری، تواضع و شجاعت مومنانه و رشادت‌های بیاد ماندنی و مجاهدت‌های بی نظیر سردار شهید سلیمانی در دفاع از خاک و امنیت و شرف مردم ایران اسلامی و دفع خطر داعش از منطقه، برای همیشه در تاریخ خواهد ماند.

دکتر شکفته در ادامه افزود: سردار سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی نمادی بارز از عزت، غیرت، اخلاص، استکبار ستیزی، دفاع از مظلوم و وطن دوستی بود، از این رو تمام آزادی‌خواهان جهان او را مدافع ملت‌ها و حافظ آرامش و امنیت در منطقه می‌دانستند.

سرپرست دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: سپهبد شهید قاسم سلیمانی مظهر وفاق ملی، خدمتگزاری بی منت و تلاش مجاهدانه و الگوی عملی برای مدیریت انقلابی در سطح عالم بود.

بی تردید شهادت این نماد مبارزه با تروریسم و استکبار، نقطه عطفی است در روند رو به رشد بیداری ملت‌های مسلمان و رسوایی هر چه بیشتر مدعیان دروغین مبارزه با تروریسم و در حقیقت این عمل جنایتکارانه آمریکا تیر خلاصی به حضور مجرمانه این کشور در سرزمین عراق بود.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی جنوب استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهداء به خصوص سردار دلها و قهرمان بین المللی ایران سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهید ایشان، فرا رسیدن روز جهانی مقاومت را گرامی می‌دارم و سربلندی ایران اسلامی و پیروزی نهایی جبهه حق بر مستکبران جهان را از خداوند متعال آرزومندم.