مراسم سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
مراسم سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت، هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت در این آیین سرپرست دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت مجاهدت های قهرمانانه سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جبهه های گوناگون گفت: این شهید والا مقام الگوی بی بدیلی در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی بود.

دکتر شکفته تصریح کرد: برای شناخت ابعاد شخصیتی سردار دلها باید  بیش از پیش تلاش کرد و این شخصیت بین المللی را  به نسل های بعدی انقلاب شناساند.

وی بیان کرد: سردار دلها در جبهه های حق علیه باطل تمام تلاش خود را به کار بست تا دشمنان اسلام را ناکام کند از طرفی بعد فرهنگی و اجتماعی ایشان نیز بی نظیر بود و با خانواده های شهدا ارتباط خاص و ویژه داشت.

دکتر شکفته با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای شخصیت شناسی سردار دلها خاطرنشان کرد: ایشان فرمودند؛ شهید سلیمانی شجاع و باتدبیر بود.

در ادامه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت گفت: برخی از انسان ها برای آرامش ما از جان خود گذشتند و امروز ما در آرامش و امنیت کامل زندگی می کنیم و ما نیز مدیون این شهدا هستیم.

سرهنگ پاسدار ناصر بهروز افزود: شهید سلیمانی محصول انقلاب و مکتب امام خمینی(ره) بود.

وی با اشاره به مکتب شهید سلیمانی بیان کرد: سپهبد شهید سلیمانی هم در زمان حیاتش و هم بعد از شهادتش منشأ خیرات زیادی بوده است و امروز جبهه های مقاومت حول محور این شهید والامقام پیشرفت می کند.

سرهنگ بهروز تصریح کرد: شهید سلیمانی به عنوان یک الگو و یک کارگزار در تراز جهان اسلام بود و این مهم باید به نسل بعد و جهان شناسانده  شود.

وی با اشاره به شخصیت شهید سلیمانی ادامه داد: حوزه برنامه ریزی و مدیریت زمان شهید سلیمانی بی نظیر بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، این آیین با مداحی و شعر خوانی در وصف سردار دلها همراه بود.

در پایان این آیین با حضور همه شرکت کنندگان، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه گلباران و عطر افشانی شد.