اختتامیه همایش بین المللی مکتب حاج قاسم به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار شد
آئین اختتامیه همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم با حضور چهره های ملی و بین المللی به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان دانشجویان کشور دکتر هاشم داداش پور در این آئین گفت: سردار سلیمانی نماد ایستادگی و پناه مظلومین بود و یکی از ویژگی های این شهید مردمی بودن آن است.

معاون وزیر علوم و تحقیقات و فناوری افزود: حاج قاسم علی رغم دارا بودن  بالاترین درجه نظامی اما از آنجایی که فردی به ادعا بود، نام سرباز ولایت را برای خود انتخاب کرد.

وی اظهار کرد: شخصیت شهید سلیمانی به گونه ای بود که همه افراد با هر دیدگاهی را جذب کرده به ایشان علاقه و ایمان قلبی داشتند.

دکتر داداش پور یادآور شد: شهید سلیمانی همواره با اخلاص بود و در کارها صداقت داشتند و مرد پیروز میدان بود.

وی تصریح کرد: چه کسی می توانست مثل سردار سلیمانی در سیل خوزستان وارد میدان شود و خودشان در میدان دست به کار شدند.

دکترحسین اکبری معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی  گفت: شهید سلیمانی خود را سرباز ولایت می دانست و رهبر معظم انقلاب خود را شاگرد امام راحل می داند و امام راحل خود را شاگرد مکتب عاشورا و کربلا معرفی کرد و امام حسین (ع) نیز خود را شاگرد مکتب قرآن و پیامبر اکرم (ص) و متصل به خداوند می دانستند.

معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی ابراز کرد: شهید سلیمانی چون با اخلاص و به خدا وصل بود در هر میدان سخت و پیچیده ای پیروز می شد.

وی با بیان این مطلب که عاشورا دارای درس و عبرت ها بود، اظهار کرد: یکی از عبرت های عاشورا این است که بسیاری امام زمان خود را تنها گذاشتند هر چند که بعدها پشیمان شدند و به خونخواهی آن حضرت بلند شدند.

دکتر اکبری خاطرنشان کرد: تفکر بسیجی و تحقق وعده الهی موجب نابودی داعش شد.

معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی عنوان کرد: اراده خداوند بر آن است که دشمن پیروز نشود به شرط آن که در مسیر الهی حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: تدبیر شهید سلیمانی مقاومت را تثبیت کرد زیرا آن شهید نگاهی قرآنی داشت و با این تدبیر دینی موجب شد تا آنها توانمند شده و روی پای خود بایستند.

امام جمعه جیرفت:شهید سلیمانی انسان تراز انقلاب اسلامی است

حجت الاسلام دکتر تارم گفت: جهاد به معنای به کار بردن وسع، توان و کوشش فراوان در راه عقیده است.

امام جمعه جیرفت افزود: مجتهد نیز نهایت سعی و تلاش خود را برای دستیابی به احکام اسلام به کار می برد.

وی با بیان این مطلب که جهاد دارای انواع مختلفی است، اظهار کرد: جهاد درونی، بیرونی و جهاد با شیطان از انواع جهاد است و شهید سلیمانی نه تنها در جهاد با دشمن بلکه در جهاد با هوای نفس موفق عمل کرد و واقعا مرد خود ساخته ای بود.

دکترتارم اخلاص را لازمه شهادت دانست و ابراز کرد: یکی از جنبه های جهاد اخلاص در راه خدا است و جهاد درونی، بیرونی و جهاد با شیطان باید با اخلاص باشد.

امام جمعه جیرفت با بیان این مطلب که هر چه اعمال انسان رنگ خدایی و الهی داشته باشد، ماندگار تر است، اظهار کرد: رمز ماندگاری شهید سلیمانی که رهبری نیز بر آن تاکید دارند، اخلاص شهید است.

وی تصریح کرد: رابطه با ولی خدا، ارتباط با مردم، جهاد، ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن از شاخص های انسان تراز انقلاب اسلامی است و شهید سلیمانی نمونه بارز آن است.

حجت الاسلام تارم در خاتمه عنوان کرد: مکتب شهید سلیمانی، مکتب اسلام، امام راحل و مقام معظم رهبری است و امیدواریم ما بتوانیم ادامه دهنده راه و مکتب حاج قاسم باشیم.

دکتر حسین شکفته سرپرست دانشگاه جیرفت در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی، گفت: برگزاری چنین همایش هایی می تواندباعث شناساندن شخصیت و وجود ناشناخته حاج قاسم شود.

سرپرست دانشگاه جیرفت افزود: به فرموده مقام معظم رهبری، شهید سلیمانی برای دشمنان به مراتب خطرناک تر از حاج قاسم سلیمانی است.

وی بیان کرد: امسال دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی باشکوه و با عظمت برگزار شد.

دکتر شکفته خاطرنشان کرد: این همایش با هدف آشنایی بیشتر جامعه علمی با شهید سلیمانی و بررسی مکتب شهید به صورت علمی و فرهنگی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه جیرفت عنوان کرد: از یک سال قبل برای برگزاری این همایش تلاش و زحمات زیادی کشیده شد و بیش از  100 مقاله علمی  و 200 اثر فرهنگی به دبیرخانه همایش ارسال شد.

دکتر ادگاردو روبین در آئین اختتامیه همایش بین المللی مکتب شهید سلیمانی که در دانشگاه جیرفت برگزار شد، گفت: مکتب سلیمانی نه تنها قلوب مسلمین و مومنین بلکه قلوب انسان های زیادی را جذب می کند.

این فعال فرهنگی بین المللی آرژانتینی افزود: مکتب شهید سلیمانی، مکتب حسینی، قرآن و اسلام است و تفکر حاج قاسم تفکر اسلام ناب بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی مکتب اسلام ناب را به یک فرهنگ عمومی در جامعه و حکومت اسلامی تبدیل کرد.

ادگاردو دستاورد مکتب سلیمانی را شهادت، مبارزه و جهاد دانست و ابراز کرد: اکنون شهادت به یک مدرسه کامل در جهان اسلام تبدیل شده است و یکی دیگر از دستاوردهای مکتب سلیمانی ساخت ساختار مکتب کربلا در این دوران است.

این فعال فرهنگی بین المللی آرژانتینی ادامه داد: عاشورا در تاریخ به عنوان یک قصه تاریخی معرفی شده و نه یک ساختار جامع اما شهید سلیمانی آن را به یک ساختار و مکتب تبدیل کرد.

وی تصریح کرد: هنر حاج قاسم این بود که مکتب حسینی را به یک فرهنگ و ساختار تبدیل کرد.