معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور: دانشگاه جیرفت نیاز به حمایت ویژه دارد
معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور با اشاره به وجود دانشگاه جیرفت در منطقه جنوب استان کرمان و نیاز منطقه به تاثیرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن گفت: دانشگاه جیرفت نیاز به حمایت ویژه دارد و لذا باید همه مدیران دانشگاه تلاش خود را دو چندان کنند و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از آنها حمایت می کند.

معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویان کشور: دانشگاه جیرفت نیاز به حمایت ویژه دارد

معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویان کشور با اشاره به وجود دانشگاه جیرفت در منطقه جنوب استان کرمان و نیاز منطقه به تاثیرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن گفت: دانشگاه جیرفت نیاز به حمایت ویژه دارد و لذا باید همه مدیران دانشگاه تلاش خود را دو چندان کنند و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از آنها حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر هاشم داداش پور در آئین تکریم  و معارفه رئیس دانشگاه جیرفت که با حضور امام جمعه جیرفت، نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس، مدیران کل و روسای سازمانها، جمعی از مدیران شهرستان ها،هیئت رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد افزود: دانشگاه جیرفت باید اثر گذاری خود را در منطقه بیش از گذشته نماید و در این راستا با برنامه ریزی هدفمند حرکت کند.

دکتر داداش پور با بیان این مطلب که دانشگاه ها برای حضور دانشجویان آماده می شوند بیان کرد: از ترم بهمن ماه دانشجویان با رعایت مسائل بهداشتی در دانشگاه ها حضور می یابند و آموزش حضوری از سرگرفته می شود.

وی با بیان این مطلب که دانشگاه ها به سمت تربیت دانشجوی کار آفرین حرکت می کنند، تصریح کرد: امروز برخی از دانشگاه های کشورنسل چهارم را تجربه می کنند و این مهم نیز باید در دستور کار همه دانشگاه ها قرار بگیرد .

معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور خاطرنشان کرد: دیپلماسی علمی یکی از برنامه های وزارت علوم است که دانشگاه های کشور در این زمینه نیز با همگرایی و تولید علم دانش بنیان نسبت به رشد و تعالی علمی تلاش کنند.

دکتر داداش پور با اشاره به تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جیرفت گفت: دکتر مرتضی مختاری با تلاش و اخلاص برنامه های دانشگاه جیرفت را دنبال می کرد و امیدواریم در سایر عرصه های زندگی خود موفق باشد و همچنین دکتر حسین شکفته در مدت کوتاه انتصاب خود به عنوان سرپرست دانشگاه جیرفت تلاش خود را برای رشد و تعالی دانشگاه نشان داده است.

دکتر تارم امام جمعه جیرفت نیز دکتر مختاری را فردی مخلص و پیگیر دانست و گفت: از زحمات وی در دوره تصدی این مسئولیت قدر دانی می نمایم.

دکتر تارم تصریح کرد: با توجه به شناختی که از دکتر شکفته دارم حضورشان در این سمت را نیز موجب خیر وبرکت دانسته و امیدواریم موجب توسعه دانشگاه با ایجاد رشته‌های جدید و ارائه خدمات بیشتر و باکیفیت‌تر به دانشجویان شود.

در ادامه نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی ضمن قدر دانی از تلاش های دکتر مختاری و تبریک انتصاب دکتر شکفته گفت: دانشگاه جیرفت نماد توسعه منطقه جنوب کرمان است لذا برای رشد این دانشگاه باید تلاش کرد.

دکتر اعظمی افزود: مجلس شورای اسلامی و همه نمایندگان  طرح همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی را حمایت نموده و در ادامه نیز تلاش خواهیم کرد مشکلات پیش رو حل شوند.

وی بیان کرد: دکتر مختاری فردی مخلص و پرتلاش بود و همچنین دکتر شکفته مانند رئیس سابق دانشگاه پرتلاش، با اخلاص و با انگیزه است و در همین زمان کوتاه که در این پست قرار گرفته بارها برای پیگیری امور دانشگاه به تهران سفر کرده است.

دکتر اعظمی خاطرنشان کرد: من شناخت خوبی از دکتر شکفته و خانواده‌ی ایشان دارم و امیدوارم که حضورشان در سمت ریاست دانشگاه با روحیه پیگیرانه‌ای که از وی سراغ دارم موجب رونق هرچه بیشتر دانشگاه و رفع مشکلات و موانع پیش‌روی این دانشگاه شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکلات کشور در سال آینده و همکاری دولت شاهد رونق در زندگی کارمندان دانشگاه و نیز بهبود شرایط دانشگاه باشیم.

دکتر مختاری در ادامه گزارشی  از فعالیت های دوره تصدی ارائه و  بیان کرد: در این دوره تلاش کردم با همه توان برای رشد و تعالی دانشگاه گام برداریم وکارهای خوبی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: چندین همایش در سطح ملی و بین المللی در دانشگاه برنامه ریزی شد که این مهم باعث انتقال تجربه و یافته های علمی بین پژوهشگران و ایجاد ارتباط با سایر نقاط کشور و جهان شد.

در پایان دکتر حسین شکفته سرپرست دانشگاه جیرفت ضمن قدردانی از تلاش های روسای دانشگاه جیرفت تا کنون گفت: امروز باید به دنبال تعالی و رشد دانشگاه باشیم و دست همه عزیزان را برای این مهم به گرمی میفشرم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های منطقه جنوب کرمان به ویژه شهرستان جیرفت افزود: در حوزه باستان شناسی با امضای تفاهم نامه های همکاری با دانشگاه های خارجی گام های خوبی برای شناساندن این ظرفیت عظیم برداشته ایم.

دکتر شکفته تصریح کرد: حضور دانشگاه جیرفت در منطقه جنوب استان کرمان باید تاثیر گذار باشد و این مهم نیازمند پژوهش های کاربردی و مساله محور  اعضای هیات علمی است.