دانشجویان پیشگامان انقلاب هستند
رییس دانشگاه جیرفت گفت: دانشجویان پیشگامان انقلاب هستند و به عنوان حاملان پیام انقلاب تضمین کننده پویایی و تحرک آن هستند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر شاپور کوهستانی در آیین گرامی داشت روز دانشجو که با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه شیراز، اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد، ضمن گرامی داشت این روز مهم افزود: دانشجو یک قشر آگاه و پیشگام در خلاقیت بوده است و رسالت آن حرکت در مسیر پویایی کشور است.
وی تصریح کرد: امروز وظیفه دانشجو تلاش برای رسیدن به علم و دانش نوین است و در این راه اساتید می توانند نقش تعیین کننده ای داشته باشند.
در ادامه این آیین معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه شیراز ضمن گرامی داشت روز دانشجو گفت: کار سیاسی در کشور را به دانشگاه ها محول کرده اند و این امر تبعاتی برای دانشگاه ها داشته است.
دکتر مسعود حسین چاری افزود: در دانشگاه های سطح یک دنیا کار سیاسی وجود ندارد زیرا احزاب در بیرون از دانشگاه ها فعالیت دارند و هر دانشجویی که علاقمند به فعالبت باشد در این احزاب حضور پیدا می کند.
وی تصریح کرد: احزاب باید در کشور فعالیت خود را به شکل مناسب و در همه نقاط کشور ادامه دهند و دانشجویان علاقه مند به فعالیت سیاسی در احزاب حضور یابند.
دکتر حسین چاری با بیان این مطلب که باید فلسفه روز دانشجو را پیش چشم خود بگذاریم و راه را ادامه دهیم خاطر نشان کرد: اگر شما دانشجویان رسالت فرهنگی و اجتماعی خود را در قبال جامع انجام ندهید و مسئولیت پذیر نباشید کسانی جای شما را خواهند گرفت که آینده جامعه پیش روی شما به ذوال خواهد رفت.
این آیین با اجرای تاتر و موسیقی همراه بود و در ادامه از دانشجویان فعال فرهنگی و نفرات برتر مسابقات دانشجویی تقدیر شد.