پایان جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه جیرفت
اختتامیه جشنواره ورزشی پاییز دانشجویان دانشگاه جیرفت با حضور بیش از 700 شرکت کننده در این دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت ، رئیس دانشگاه جیرفت در آیین اختتامیه جشنواره ورزشی پاییز دانشجویان این دانشگاه، ورزش را بهترین راه برای پرورش جسم و روح دانشجویان و کارکنان عنوان کرد و گفت: ورزش کردن علاوه بر تقویت توان جسمی جوانان، به آرامش روح و تمرکز حواس آنها نیز کمک شایانی می‌کند و قطعاً در پیشرفت درسی آنها هم مؤثر است.
دکترشاپور کوهستانی ابراز امیدواری¬کرد: در چارچوب سیاست‌های کلی دانشگاه جیرفت و با افزایش زیرساخت‌های ورزشی، بتوان دانشجویان، کارکنان و اساتید را بیش از پیش به انجام ورزش همگانی و حرفه‌ای تشویق نمود.
 معاون دانشجویی دانشگاه جیرفت نیز گفت: با حمایت های رئیس دانشگاه از ابتدای سال تحصیلی برنامه مدون حوزه تربیت بدنی تدوین و برای هر رشته ورزشی برنامه ریزی شد.
دکتر اسماعیلی افزود: با بکار گیری مربیان مجرب برای رشته های ورزشی متقاضی دانشجویان و فراهم کردن امکانات مورد نیاز آنها به سمت موفقیت در مسابقات و المپیاد های دانشجویی گام بر می داریم.
وی تصریح کرد: در همین راستا دانشجویان نیز به منظور شرکت در المپیاد سال 97 اعزام می شوند.
 مدیر تربیت بدنی دانشگاه جیرفت هم گفت: جشنواره ورزشی پاییز با توجه به تقویم سالیانه ورزش دانشگاه از 25 مهرماه تا 9 آبان در 11 رشته ورزشی برگزار می شود.
محمد سالاری افزود: دانشجویان دختر و پسر در رشته های والیبال، فوتسال، .بسکتبال، آمادگی جسمانی، دو همگانی، شطرنج، دارت، مچ اندازی، پرس سینه، لیوان چینی، هفت سنگ،  به رقابت پرداختند.
سالاری با بیان اینکه این جشنواره مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت، تصریح کرد: در این جشنواره بیش از 700 دانشجو شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده مربوط به رشته فوتسال پسران بود.
در پایان مراسم، از 40 دانشجوی برتر در رشته های ورزشی مختلف تقدیر شد.