جزئیات برگزاری کنکور سراسری در جیرفت اعلام شد/ رقابت بیش از 4000 داوطلب در آزمون سراسری 97 در شهرستان جیرفت
نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 97 شهرستان جیرفت دکتر سعید برخوری گفت: چهار هزار و 650 داوطلب مرد و زن در آزمون سراسری 97 د ر شهرستان جیرفت به رقابت می‌ردازند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت دکتر سعید برخوری افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون سراسری سال 97 در روزهای پنج‌شنبه، هفتم و جمعه هشتم تیرماه 97 در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: کارت شرکت در آزمون سراسری سال 96 از روز یکشنبه 3 تیرماه 97 بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان از بعد از ظهر روز 3 تیر تا ساعت 24 روز چهارشنبه 6 تیرماه می‌توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند و پرینت کارت خود را دریافت کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: آزمون سراسری در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج‌شنبه مورخ 07/04/97 تیر و آزمون گروه آزمایشی هنر در بعدازظهر پنجشنبه مورخ 97/04/07 تیر و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه مورخ 97/04/08 تیر و آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی در بعدازظهر جمعه مورخ 97/04/07 برگزار می‌شود.

دکتر برخوری با بیان این مطلب که در کنکور سال 97  همانند سال گذشته دختران گوی سبقت را از پسران ربوده‌اند بیان کرد: در شهرستان جیرفت بیش از 66 درصد شرکت‌کنندگان دختر و 34 درصد نیز پسران هستند.

وی ادامه داد: حدود 60 درصد شرکت‌کنندگان در گروه آزمایشی علوم تجربی و 19 درصد علوم انسانی هستند و در آزمون سال جاری گروه‌های آزمایشی هنر با 6 درصد و زبان‌های خارجه با 10 درصد از گروه آزمایشی ریاضی و فنی با 5 درصد پیشی گرفته‌اند.

نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 97 شهرستان جیرفت گفت: بیش از 430 نفر در برگزاری آزمون سراسری شرکت دارند و همه پیش‌بینی‌ها و امکانات لازم برای برگزاری این آزمون مهیا شده است.

دکتر برخوری با بیان این مطلب که آزمون سراسری 97 در شهرستان جیرفت در بیش از 29 حوزه امتحانی برگزار می‌شود تصریح کرد: همه سالن‌ها و حوزه‌های امتحانی به وسایل و امکانات سرمایشی مجهز شده و داوطلبین از این موضوع نگرانی نداشته باشند.

نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 97 شهرستان جیرفت با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت با حساسیت ویژه‌ای آزمون سراسری، آزمون‌های استخدامی و سایر آزمون‌های سازمان سنجش را برگزار می‌کند گفت: در بین 370 حوزه برگزاری آزمون‌ها به عنوان ده رتبه برتر از سوی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری لوح تقدیر دریافت کرد.

وی ضمن قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان به ویژه فرمانداری، اداره اطلاعات، آموزش و پرورش، شهرداری، اداره برق، آب و فاضلاب شهری و روستایی، اورژانس، پلیس راه، حلال احمر، نیروی انتظامی و آتش‌نشانی برای برگزاری این آزمون خاطرنشان کرد: آزمون سراسری تنها در سال یک بار برگزار می‌شود و همه امکانات شهرستان جیرفت برای هر چه بهتر برگزاری این آزمون بسیج شده است.