پیام تبریک حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت به مناسبت روز خبرنگار
حوزه ریاست روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت در پیام تبریکی به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت محمود صارمی"روز خبرنگار" از تلاش‌های اصحاب رسانه در انعکاس سریع و به هنگام اخبار و رویدادهای حوزه علم و فناوری به جامعه،‌ نخبگان و افکار عمومی قدردانی کرد.
در این پیام آمده است: خبرنگاران آیینه تمام نمای جامعه هستند و با نظارت، اطلاع‌رسانی صحیح، عالمانه و بی‌طرفانه نقش مهمی در سلامت، پویایی اجتماعی و همبستگی ملی دارند. تلاشگران عرصه خبر و رسانه وجدان همیشه بیدار جامعه هستند و در شرایط کنونی با افزایش امید و نشاط در جامعه، کشور را در برابر توطئه‌های دشمنان بیمه می‌کنند. دانشگاهیان دانشگاه جیرفت به پاس حرمت سربازان گمنام جنگ نرم و به منظور پاسداشت خون شهدای عرصه خبر و خبرنگاری به ویژه شهید محمود صارمی بر خود لازم می‌دانند روز خبرنگار را به خبرنگاران متعهد، شجاع و فهیم عرصه رسانه و مطبوعات تبریک عرض نمایند. امید آن داریم در سال تحصیلی پیش رو با تعامل بیش از پیش با اصحاب رسانه و مطبوعات بتوانیم با اثربخشی بیشتری به رسالت علمی، آموزشی و اجتماعی دانشگاه در کشور و منطقه و به ویژه در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی عمل نماییم.
حوزه ریاست روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت