دیدار جمعی از مسئولان دانشگاه جیرفت و سپاه ناحیه جیرفت با خانواده معظم شهدا
به مناسبت هفته دفاع مقدس مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت، معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت، جانشین فرمانده سپاه ناحیه جیرفت، رییس بنیاد شهید و امور ایثار گران شهرستان جیرفت و جمعی از مسئولان دانشگاه و سپاه ناحیه جیرفت با خانواده معظم شهدا دیدار کردند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جبرفت در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: شهدا اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به ارمغان آورده‌اند.

حجت‌الاسلام شاهرخی افزود: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دفاع مقدس امنیت و آسایش امروز کشور است که همه آحاد مردم آن را احساس می‌کنند.

وی تصریح کرد: دفاع مقدس یک دانشگاه تمام عیار است و امروز همه مردم و مسئولان باید از این دانشگاه درس بگیرند.

در ادامه این دیدار جانشین فرمانده سپاه ناحیه جیرفت گفت: هرچه امروز داریم از برکت خون شهدا است.

سرهنگ پاسدار سنجری با بیان این مطلب که افتخار می‌کنیم رهرو شهدا هستیم افزود: امنیت و آسایش ایران اسلامی مثال‌زدنی است و لذا امروز دشمن روی به جنگ اقتصادی و روانی آورده است و باید در این راه محکم و استوار باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت به مناسبت هفته دفاع مقدس جمعی از مسئولان دانشگاه جیرفت، سپاه ناحیه جیرفت و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت با خانواده‌های شهید آمیغی، شهید نعمتی و شهید چراغک دیدار کردند.