کتاب اردوگاه اطفال در دانشگاه جیرفت رونمایی شد.
به مناسبت هفته دفاع مقدس، کتاب اردوگاه اطفال نوشته احمد یوسف‌زاده با حضور رییس دانشگاه جیرفت، معاون فرماندار جیرفت، نویسنده و جمعی از مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه در این آیین ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین(ع) گفت: یکی از اولویت‌هایی که مقام معظم رهبری امروزه به آن تاکید فراوان دارند جهاد کبیر است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان این مطلب که امروز به یک مجاهدت قوی در بحث علم نیاز داریم افزود: اگر از نظر علمی پیشرفت کنیم، دشمن به راحتی ما را نمی‌تواند زمین‌گیر کند، لذا اگر امروزه ما در بحث اقتصادی شاهد نا به سامانی هستیم به دلیل فقر فکری و فرهنگی است.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند امروزه تمام توان دشمن برای ایجاد مشکلات اقتصادی در کشور است لذا باید دولت و مردم برای مبارزه با آن تلاش کنند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از جبهه‌های جنگ با استکبار جهانی جنگ فکری و روانی است که جامعه دانشگاهی باید با هوشیاری تلاش کنند که دشمن به اهداف خود نرسد.

در این آیین نویسنده کتاب اردوگاه اطفال گفت: خاطرات اسارت دو سال هشت ماه خود را در دو جلد کتاب نوشتم که ماجرای کتاب از این قرار است که 23 نفر که 16 نفر آن‌ها اهل کرمان می‌باشند اسیر می‌شوند و صدام آن‌ها را به کاخ خود می‌برد و به عنوان حربه تبلیغاتی استفاده می‌کند.

احمد یوسف‌زاده افزود: بعد از اینکه یکی از خبرنگاران با یکی از اسرا مصاحبه کرد، اعلام کرد که این اسیر یک دیپلمات واقعی است چون در پاسخ به سؤال یک زن هندی گفته بود شما را به اجبار اینجا فرستاده‌اند و یکی از اسرا می‌گوید که رهبر ما هر چه می‌گویند همان است.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان کرد: در رونمایی کتاب درباره زندگی خود در دوره جوانی زمانی که بهترین سرگرمی بنده نشستن و تماشا کردن آهنگرانی بود که داس می‌ساختند و در دوران جوانی با دوستی شهری آشنا شدم هم نوشته‌ام.

در ادامه این آیین شاعر و نویسنده جنوب کرمان افزود: کتاب اردوگاه اطفال در حوزه تاریخی است و ویژگی‌های رمان دارد،  فضاسازی این کتاب به صورت خاطره نیست بلکه به صورت رمان است.

علیمرادی افزود: یکی از ساختارهای اردوگاه اطفال این است که به ساختار هزار و یک شبی اشاره می‌کند، در این کتاب نویسنده علاوه بر شرایط اسارت در فصل‌هایی درباره‌ی زندگی خوب و شیرین خود در جیرفت می‌گوید.

وی تصریح کرد: زبان اثر، زبانی نرم، مدرن، عاطفی و جذاب است و این ضرب آهنگ زبانی با توجه به موقعیت‌هایی که در کتاب به وجود می‌آید عوض می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل در این آیین ضمن رونمایی کتاب اردوگاه اطفال مراسم نو دانشجویان (پرچم سپاری) دانشگاه جیرفت برگزار شد و از نویسنده کتاب تجلیل شد.

در ادامه این آیین شرکت‌کنندگان با حضور در جوار شهدای گمنام دانشگاه جیرفت با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.