شورای صنفی دانشجویان باید مطالبه‌گر باشد.
رییس دانشگاه جیرفت گفت: شورای صنفی دانشجویان باید مطالبه‌گر باشد و مشکلات دانشجویان را انعکاس دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر شاپور کوهستانی در نشست با دبیر و اعضای شورای صنفی دانشگاه که با حضور معاون و مدیر دانشجویی برگزار شد افزود: یکی از وظایف مهم شورای صنفی بررسی مشکلات رفاهی دانشجویان است که تا امروز آنچنان فعال نبوده، که امیدواریم در سال تحصیلی 97 با حساسیت بیشتری مسائل و مشکلات دانشجویان را پیگیری کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در دانشگاه در حوزه‌های مختلف تصریح کرد: مهم‌ترین اولویت همه مدیران دانشگاه رفاه دانشجو است و در همین راستا ارتقای سراهای دانشجویی، صنعتی سازی آشپزخانه، ساخت و بهسازی ساختمانهای آموزشی و استفاده از ناوگان حمل و نقل جدید جهت ارائه خدمات بهتر در امر ایاب و ذهاب دانشجویان از جمله اقداماتی بوده که برای رفاه دانشجویان انجام شده است.

وی بیان کرد: همه مسئولان دانشگاه با تلاش به دنبال برطرف کردن مسائل و مشکلات دانشجویان هستند.

دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که خوابگاه‌های دختران در دانشگاه در حال تجهیز بهسازی می‌باشد بیان کرد: سلف دانشگاه نیز تا چند روز دیگر با تجهیزات صنعتی به روز آمادگی دارد به همه دانشجویان سرویس‌دهی کند.

وی خاطرنشان کرد: همه موارد و مشکلات پیش روی دانشجویان را به معاونت دانشجویی انعکاس دهید و در کوتاه‌ترین زمان برطرف خواهد شد.

در ادامه این نشست شورای صنفی دانشجویان نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود که شامل مشکلات در حوزه تربیت بدنی، خوابگاها، تغذیه، دانشکده‌ها، مسائل آموزشی، خدمات دانشجویی سایر موضوعات رفاهی دانشجویان بود پرداختند و رییس دانشگاه نیز دستور پیگیری و رفع مشکلات را دادند.