بالا بردن بهره‌وری یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سال جاری دانشگاه جیرفت است.
رییس دانشگاه جیرفت گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سال جاری دانشگاه بالا بردن بهره‌وری در همه امور است که باید همه اساتید و کارکنان در این امر مهم کمک کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شاپور کوهستانی در نشست هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه افزود: در سال گذشته یک افق کوتاه‌مدت و درازمدت برای پیشرفت دانشگاه ترسیم کردیم که با تلاش همه معاونین، مدیران، اساتید و کارکنان به آن دست یافتیم.

وی تصریح کرد: در سال گذشته تلاش فراوانی صورت پذیرفت تا برخی مشکلات و مسایل مالی دانشگاه بروزرسانی شود و این امر مهم با تلاش حوزه معاونت پشتیبانی به ثمر نشست و امروز همه اسناد مالی و مالیاتی که می‌بایست به تصویب هیئت امنا برسد بروزرسانی شده است.

دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که ارتباط بین اعضای هیات علمی و هیئت رئیسه دانشگاه باید بیش از پیش باشد بیان کرد: برقراری این ارتباط باعث می‌شود بسیاری از مشکلات در کوتاه‌ترین زمان حل شود که امیدواریم این مهم مانند گذشته و حتی بهتر برقرار باشد.

وی خاطرنشان کرد: ارتقاء سطح رفاهی دانشگاه در دستور کار هیات رئیسه دانشگاه است و در همین راستا توافق نامه‌ای با بانک تجارت در حال انعقاد می‌باشد که در راستای تسهیلات ارزان قیمت می‌باشد.

وی با اشاره برخی مشکلات اقتصادی در کشور گفت: اعضای هیات علمی دانشجویان را تحت تاثیر فضای روانی کشور قرار ندهند سعی کنند با آرامش و انگیزه دانشجویان را از فضای یأس و نامیدی دور کنند.

در ادامه این نشست صمیمی اعضای هیات علمی نقطه نظرات خود را بیان کردند.