نشست معارفه نودانشجویان دانشگاه جیرفت برگزار شد.
نشست معارفه نودانشجویان دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، اعضای هیات علمی، مدیران و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در این آیین معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان گفت: از اینکه دانشگاه جیرفت را برای برهه‌ای مهم از زندگی خود که سرنوشت خود را رقم خواهید زد انتخاب کرده‌اید خرسندیم و مجموعه دانشگاه در تلاش است تا از این فرصت به نحو احسن استفاده کند و خاطرات خوبی را برای شما رقم بزند.

دکتر سعید برخوری افزود: آینده درخشانی پیش روی همه شما است لذا باید با پشتکار، تلاش و برنامه‌ریزی این آینده را برای خود به ارمغان بیاورید و در این راه اساتید دانشگاه و همه کسانی که با شما ارتباط دارند نقش‌آفرینی می‌کنند اما شما باید تصمیم نهایی را بگیرید مسیر روشنی برای خود انتخاب کنید.

وی با بیان این مطلب که دوران دانشجویی طلایی‌ترین دوران زندگی یک فرد است خاطرنشان کرد: از این فرصت به گونه‌ای بهره ببرید که در آینده پشیمان نشوید.

دکتر برخوری با اشاره به وجود اعضای هیات علمی جوان و کارآمد در دانشگاه جیرفت افزود: دانشگاه جیرفت به عنوان قطب تولید علم و پژوهش در جنوب استان کرمان توانسته با پشتکار و تلاش هیئت رئیسه، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان خود محیطی آرام و همچنین تجهیزات به روزی را برای شما دانشجویان مهیا کند و این امر برای بالندگی دانشجویان یک فرصت مناسب است.

وی ادامه داد: انتظارات فراوانی از شما دانشجویان وجود دارد لذا باید با برنامه‌ریزی و تعیین هدف مناسب آینده‌ای درخشان برای خود ترسیم کنید.

دکتر برخوری با بیان این مطلب که زندگی قوانین خاصی دارد خاطرنشان کرد: نمونه‌ای مهم از قوانین زندگی دانشگاه است و رعایت قوانین خاص دانشگاه می‌تواند شما را در رسیدن به اهداف خود کمک کند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت بیان کرد: دانشجویان باید روحیه پرسش‌گری را در خود تقویت کنند و این امر مهم باعث می‌شود تا کلاس درس به عنوان یک محیط دلنشین و لذت‌بخش برای آن‌ها باشد.

در ادامه این نشست مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه با اشاره به جایگاه علم نزد خداوند گفت: کسانی که ایمان و دانش آنها با هم پیشرفت کرده باشد جایگاه بسیار بالایی نزد خداوند دارند.

.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به انتظارات از دانشجویان جدیدالورود افزود: ایجاد انگیزه، برنامه‌ریزی راهبردی، نشاط و پویایی از مهم‌ترین وظایف دانشجویان است و در همین راستا مجموعه دانشگاه همه توان خود را در راستای ایجاد فضای آرام برای رشد و پویایی شما به کار بسته است.

.

وی مهم‌ترین مهارت‌های دوران دانشجویی را مدیریت زمان، حل مسئله، دوست‌یابی و بندگی خداوند دانست و بیان کرد: دانشجویان باید تلاش کنند در کنار کسب علم این مهارت‌ها را بیاموزند و استفاده و شرکت در برنامه‌های فرهنگی را در برنامه‌های خود داشته باشند.

در ادامه این نشست مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برخی از ضوابط و مقررات آموزشی را برای  دانشجویان بیان کرد:

.

دکتر سجادی افزود: در دوران دانشجویی مهم‌ترین نکات قابل توجه رعایت به موقع انتخاب واحد، حضور در کلاس، حضور در جلسه امتحان است.

وی در ادامه نکات ضروری برای انتخاب واحد به موقع، حذف و اضافه، شرایط تغییر رشته و انتقالی و همچنین موارد و شرایط خاص در طول تحصیل را برای دانشجویان تشریح کرد.

در این آیین کارشناس آسیب‌های اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان، نکاتی را درباره آسیب‌های اجتماعی بیان کرد.

این آیین در سه روز با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، مدیران، رؤسای دانشکده‌ها، اعضای هیات علمی و دانشجویان جدیدالورد برگزار شد.