معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت منصوب شد
رئیس دانشگاه جیرفت با صدور حکمی دکتر حمیدرضا علیزاده را به سمت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت دکتر شاپور کوهستانی در نشست معارفه معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه گفت: امروز دانشگاه جیرفت در راه توسعه قرار دارد و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها بویژه ظرفیت عظیم نیروی انسانی به سمت رشد و تعالی دانش بنیان حرکت می‌کند.

وی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت باید در همه­‌ی بخش‌های منطقه تاثیرگذار باشد تصریح کرد: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه­‌ها نیروسازی و توانمند کردن نسل جوان کشور است که امروز باید اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد.

دکتر کوهستانی ضمن تبریک انتصاب دکتر برخوری به سمت رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بیان کرد: یکی از متعهدترین و با تجربه‌ترین نیروها امروز به این سمت منصوب شده است و با روحیه جهادی و دانشی از آن سراغ دارم می‌تواند باعث تحول در بخش‌های مختلف کشاورزی منطقه شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز دکتر علیزاده را به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی منصوب می‌کنیم و امیدواریم با انرژی جوانی و بهره‌گیری از  تجربه خوبی که در سایر بخش‌های دانشگاه داشته‌اند بتواند تحول آفرین باشد.

در ادامه این نشست سرپرست معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت ضمن قدردانی از رییس دانشگاه برای اعتماد انتصاب خود گفت: امیدوارم با همکاری همه مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان و استفاده از ظرفیت‌های موجود بتوانیم سیاست‌های دانشگاه را اجرا کنیم.

دکتر حمیدرضا علیزاده افزود: برای اجرای سیاست‌ها و اسناد بالادستی دانشگاه و همچنین رشد و پیشرفت حوزه آموزشی و پژوهشی نیازمند یاری همه همکاران هستم.

وی تصریح کرد: در راستای رشد و تعالی آموزش و همچنین تاثیر فعالیت­‌های پژوهشی در منطقه از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد.

این نشست با حضور هیئت رئیسه، مدیران دانشگاه برگزار شد و نشست تودیع جناب آقای دکتر برخوری متعاقبا برگزار خواهد شد.