محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه جیرفت برگزار شد
محفل انس با قرآن کریم با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، مسئول دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت در این آیین با بیان این مطلب که خداوند همراه با قرآن کریم رحمت و شفا را فرو فرستاده است گفت: قرآن کریم در هر بعدی از زندگی ما سخن و راهنمایی‌هایی دارد که توجه به آن باعث سعادتمندی انسان می‌شود.

حجت‌الاسلام اصغر شاهرخی افزود: خداوند برای چهار عنصر جان انسان، من انسان، ناموس انسان، آبروی انسان ارزش بالایی قائل است و آیات فراوانی در این زمینه نازل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در سوره حجرات آداب زندگی اجتماعی بیان شده است و هر انسانی خواهان آن است که اجتماعی زندگی کند، لذا این سوره بیان آن دارد که آبروی انسان خیلی مهم است و نباید حتی کوچک‌ترین صدمه‌ای بببیند.

حجت‌الاسلام شاهرخی تصریح کرد: با یادگیری، صحیح خواندن، تدبیر و عمل به آیات قران کریم می‌توانیم از مهجوریت آن کم کنیم و با آن انس بگیریم.

در ادامه این نشست مدیر فرهنگی دانشگاه جیرفت با اشاره به شتاب فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه گفت: در راستای بهره‌مندی دانشجویان از فعالیت‌های قرآنی سعی شده با تلاش و هم‌اندیشی فعالیت‌های خوبی در این راستا انجام دهیم.

مسلم بسیج افزود: در همین راستا کانون قرآن و عترت دانشگاه فعالیت‌های خود را در زمینه حفظ، مفاهیم و بخش‌های فیلم و عکس آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: بیش از یکصد دانشجو دختر و پسر در حال آموزش مفاهیم و حفط قرآن کریم هستند.

وی با بیان این مطلب که جشنواره قرآن و عترت دانشجویان همه ساله به صورت دانشگاهی، منطقه‌ای و سراسری برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: بهترین فرصت برای استعدادیابی و ترویج فرهنگ قرآن کریم حضور در این جشنواره است که با جدیت در دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه جیرفت دنبال می‌شود و امیدواریم دانشجویان حضور پرشوری در این جشنواره داشته باشند.