دانشگاه جیرفت مطالعات علمی در راستای حل مشکلات منطقه را رسالت خود می‌داند
رییس دانشگاه جیرفت با اشاره به رسالت دانشگاه، گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های دانشگاه‌ها تحقیق و پژوهش است و در همین راستا دانشگاه جیرفت با تکیه بر توان اعضای هیات علمی متعهد و جوان خود در جهت فعالیت‌های پژوهشی زیربنایی گام بر می‌دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت با رئیس داگستری و دادستان شهرستان عنبرآباد افزود: امروز کشور در یک جنگ اقتصادی تمام عیار با دشمن حضور دارد، لذا وظیفه همه مسئولان تلاش همه جانبه برای رفع مشکلات مردم و امیدآفرینی در جامعه است.

دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت به دنبال کار پژوهشی در راستای حل معضلات و مشکلات جامعه به ویژه در منطقه جنوب کرمان است خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت این آمادگی را دارد که در راستای انجام فعالیت­های آموزشی و پژوهشی با همکاری نماید.

رییس دانشگاه جیرفت گفت: برای پیشگیری و مدیریت آسیب‌های اجتماعی که امروزه خانواده‌ها با آن مواجه هستند می‌توان کارهای خوبی انجام داد.

وی ادامه داد: امروز برای حل مشکلات و معضلات جامعه باید به دنبال ریشه‌یابی آن‌ها بود و تنها به حل مقطعی برخی معضلات اکتفا نکرد، لذا پژوهش‌های کاربردی لازمه اقدامات پایدار در حل این مشکلات می‌باشد.

در ادامه این نشست رییس دادگستری شهرستان عنبرآباد گفت: عوامل زیادی بر شیوع جرم در جامعه تاثیر دارند، با شناخت علمی این عوامل، در سدد مدیریت و رفع آن‌ها باشیم.

ابوذر داوریان افزود: امروز برای حل مشکلات باید به دنبال راه حل علمی و کارشناسی آن باشیم و نباید بدون کار کارشناسی شده اقدام کرد.

وی تصریح کرد: در همین راستا دانشگاه جیرفت به عنوان متولی آموزش و پژوهش در منطقه جنوب کرمان می‌تواند ما را در این امر مهم کمک کند.

دادستان شهرستان عنبرآباد هم در این نشست گفت: دانشگاه جیرفت در راستای نیاز منطقه حرکت کرده است و امید آن داریم در آینده با تلاش این دانشگاه و همکاری دستگاه‌های اجرایی فعالیت‌های تاثیرگذار علمی در منطقه انجام شود.

سبحانی با بیان این مطلب که نگاه مجموعه دانشگاه جیرفت برای تعامل با دستگاه‌های اجرایی ستودنی است افزود: برای برقراری ارتباط و کارهای پژوهشی مشترک با دانشگاه جیرفت آمادگی لازم را داریم.

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی کشور برای هر منطقه برنامه‌های اجرایی و فعالیت‌های پژوهشی را ابلاغ کرده است لذا ما آمادگی داریم با برنامه‌ریزی و تعیین اولویت‌های فعالیت‌های پژوهشی از نخبه‌های دانشگاهی در این امر استفاده کنیم.

سبحانی بیان کرد: امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه همکاری با دنشگاه جیرفت بتوانیم زمینه فعالیت‌های پژوهشی ثمربخش و همچنین برگزاری همایش‌های علمی در این راستا را فراهم کنیم.