جشن امامت امام زمان (عج) در دانشگاه جیرفت برگزار شد
جشن آغاز امامت امام زمان حضرت مهدی (عج) با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت حجت‌الاسلام حاج غنی در این آیین ضمن گرامیداشت اعیاد پیش رو با اشاره به روایات امام صادق (ع) گفت: در این جهان دوازده هزار عالم هستی وجود دارد که در آن ولایت داریم ما با علم خود این دوازده هزار عالم را بشکافیم.

وی با بیان این مطلب که دنیا به داشته‌های ما پی برده است و امروز از آن بهره می‌برد افزود: مؤسسه استراسبورگ که در آلمان قرار دارد از مسلمانان تشکیل شده و از روایات امام صادق (ع)  نظریات را تفسیر می‌کنند.

وی با اشاره به روایات تصریح کرد: حضرت امیرالمومنین(ع) فرمودند؛ من از راه‌های آسمانی آگاهی بیشتری دارم اما کسی نیست که این راه‌ها را در اختیارش بگذارم، لذا دین اسلام کامل‌ترین دین است و از سال‌ها قبل به نتایجی که امروزه دانشمندان به آن دست یافتند رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: سرنوشت انسان‌ها در زمان جوانی رقم می‌خورد، اگر جوانی شما درست نمی‌گذرد آینده‌ای نخواهید داشت پس قدر جوانی خود را بدانید.

وی با بیان این مطلب که جوان جسارت دارد، بیان کرد: 8 سال جنگ تحمیلی و امروز پشت دیوارهای سوریه آماده باش ایستاده‌ایم برای اینکه جبهه‌های ما به نزدیک مرزهایمان نباشد.

حجت‌الاسلام حاج غنی با اشاره به جوانان موفق در کشور گفت: جوان موفق شهید احمدی‌روشن، شهید تهرانی‌مقدم است لذا شما هم می‌توانید با بهره‌گیری از قدرت جوانی پیشرفت کنید.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) بیان کرد: آن حضرت فرموده‌اند؛ دوست ندارم جوانی از شیعیان خود ببینم مگر در دو حالت یا خودش عالم شده باشد یا در حال یادگیری علم باشد ولی اگر در این دو حال نباشد به حال خود افراط کرده و هر کس عمر خود را هدر دهد گناه کرده و هر کس از علم‌آموزی دست بردارد آتش جایگاه اوست.