دانشگاه جیرفت پیشگام برنامه‌های فرهنگی و هنری است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با اشاره به برگزاری برنامه‌های محتوایی دانشگاه جیرفت گفت: این دانشگاه در برگزاری برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی پیشگام است و قدردان مجموعه دانشگاه هستیم.

به گزراش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت سید حسین طیبی در نشست گرامیداشت هفته کتاب که با حضور شاعر کشوری استاد کشاورز در دانشگاه جیرفت برگزار شد افزود: هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی بهانه‌ای است که یادمان باشد کتاب غذای روح است و غذای روح همیشگی باید باشد.

وی تصریح کرد: بیست و ششمین هفته‌ی کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار حال خوش خواندن در جنوب کرمان و به ویژه در دانشگاه جیرفت که پیشگام برنامه‌های فرهنگی است فعالیت خودش را آغاز کرده است.

وی بیان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در راستای گرامی داشت هفته کتاب در طول سال و به ویژه در این هفته که فرصتی فراهم شد در خدمت اساتید، نویسندگان و شاعران معاصر کشور به ویژه استاد کشاورز باشیم برنامه های متنوعی از جمله نمایشگاه سالانه کتاب جنوب کرمان برگزار می کند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان خاطرنشان کرد: ما صاحب فرهنگی عظیم، با دیرینگی تاریخ هستیم که این فرهنگ ما ملموس با کتاب و کتابخوانی است و آنچه امروزه در اختیار ما قرار گرفته است به برکت کتاب است.

در ادامه این نشست مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتاب‌خوانی گفت: امروزه باید تلاش کنیم که کتاب در سبد اقتصادی خانوارها به ویژه جوانان قرار گیرد و این مهم باید با برنامه‌ریزی مداوم صورت گیرد.

دکتر مسلم بسیج با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و هنری دانشگاه جیرفت در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی افزود: مجموعه دانشگاه جیرفت مدیرت دانشگاه و اعضای هیات علمی به دنبال فرهنگ‌سازی کتاب‌خوانی در بین جوانان و دانشجویان هستند، که در این راستا برنامه‌های ویژه‌ای برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این آیین دانشجویان و اساتید دانشگاه اشعار خود را قرائت کردند.