پیام رئیس دانشگاه جیرفت به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو
رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت متن پیام تبریک دکتر شاپور کوهستانی به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

بی تردید نعمت گرانقدر استقلال، آزادی و امنیت پایدار امروز ایران اسلامی مرهون جانفشانی و فداکاری دانشجویان و فرهیختگانی است که همواره در حرکت‌ها و جریان‌های انقلابی پیشرو بوده و سینه خود را در مقابل شرارت استعمار و استبداد سپر نموده‌اند.

16 آذر و روز دانشجو فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت انقلابی دانشجویان ایران اسلامی است. دانشجویانی که با آگاهی و بصیرت دینی و با الهام از سیره پیامبر اعظم (ص)، ائمه اطهار سلام الله علیها، امام امت و نصایح رهبر فرزانه انقلاب خط سرخ شهادت را در مبارزه با استکبار و ظلم، خط‌مشی و سرلوحه خود قرار داده‌اند.

اینجانب 16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبارستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و امیدوارم دانشجویان عزیز کشورمان با عزم ملی و جهاد علمی زمینه ارتقاء سطح علمی کشور را در راستای اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نقش‌آفرینی موثر در حل مسائل علمی منطقه جنوب کرمان فراهم آورند. در پایان  توفیقات روزافزون شما دانشجویان عزیز را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

شاپور کوهستانی

رئیس دانشگاه جیرفت