آیین بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه جیرفت برگزار شد
آیین بزرگداشت روز دانشجو با حضور هیئت رئیسه، اساتید و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: دانشجو باید در همه زمینه‌های جامعه رسالت خود را بشناسد و به آن عمل کند.

دکتر حمیدرضا علیزاده با بیان این مطلب که مهم‌ترین وظیفه دانشجو دانش‌پژوهی است افزود: در راستای علم‌آموزی و دانش‌افزایی باید از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کنید و در این راستا اساتید و همه مجموعه دانشگاه همراه شما هستند.

وی با اشاره به مطالبه‌گری دانشجویان خاطرنشان کرد: در همه زمینه‌ها به دنبال مطالبه‌گری باشد و در مسایل آموزشی و پژوهشی حساسیت بیشتری داشته باشید.

در ادامه این آیین، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت گفت: روز دانشجو به عنوان روز استکبارستیزی و عدالت‌خواهی در جامعه نهادینه شده است و دانشجویان امروز باید به دنبال این فرهنگ باشند.

دکتر مسلم بسیج افزود: مجموعه دانشگاه جیرفت با همه ظرفیت‌ها در راستای ایجاد فضای آرام برای دانشجویان در جهت توسعه فعالیت‌های فرهنگی حرکت می‌کند.

وی تصریح کرد: از همه دانشجویان مستعد در همه بخش‌های فرهنگی، هنری و سایر زمینه دعوت می‌کنیم در انجمن‌ها و کاونون‌های دانشگاه عضو شوند و از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.

در ادامه این آیین از دانشجویان برتر در زمینه‌های علمی، فرهنگی و برترین‌های مسابقات دانشجویی تقدیر شد.

در پایان بیانیه دانشگاه جیرفت در راستای استکبارستیزی جامعه دانشگاهی قرائت شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه