به مناسبت روز دانشجو فرماندار شهرستان جیرفت و رییس دانشگاه جیرفت برای دیدار با دانشجویان در خوابگاه پسران حضور یافتند.
به مناسبت روز دانشجو فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان جیرفت، رییس دانشگاه به همراه هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت در خوابگاه علی ابن ابی طالب پسران این دانشگاه برای دیدار با دانشجویان حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی داشگاه جیرفت رییس دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت روز دانشجو در این دیدار صمیمی با دانشجویان گفت: دانشجو باید مطالبه‌گر باشد و به دور از تنش‌های سیاسی به دنبال حق خود باشد .

دکتر شاپور کوهستانی تصریح کرد: دانشجو چشم بینای جامعه است و باید مسایل جامعه را رصد کند و به دنبال حق‌طلبی و استکبارستیزی باشد.

وی در ادامه بیان کرد: همه مدیران و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به دنبال رفاه دانشجویان در حوزه‌های مختلف هستند.

دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت درصدد دستیابی به توسعه درخور آموزش عالی در جنوب استان است. بر وحدت، همدلی و تلاش همگانی برای دستیابی به این مهم تاکید کردند.

رییس دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه تعامل با دستگاه‌های اجرایی منطقه است تصریح کرد: در این مسیر با تعامل به سمتی حرکت می‌کنیم که دانشگاه جیرفت به عنوان محور فعالیت‌های علمی و پژوهشی قرار گیرد.

دکتر کوهستانی ضمن تقدیر از حمایت‌های فرماندار شهرستان جیرفت در راستای توسعه دانشگاه جیرفت گفت: امروزه دنیا به سمت فعالیت‌های دانش بنیان حرکت می‌کند و دانشگاه جیرفت با بهره‌گیری از اساتید توانمند و همچنین دانشجویان مستعد در این مسیر گام‌های خوبی برداشته است، که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی نیز در این مسیر دانشگاه را یاری کنند.

در ادامه این دیدار صمیمی فرماندار شهرستان جیرفت ضمن گرامیداشت روز بزرگ 16 آذر گفت: شهرستان جیرفت قبل از انقلاب از مرکز آموزش عالی بی‌بهره بود اما امروز با تلاش مسئولان نظام جمهوری اسلامی بیش از 8 مرکز آموزش عالی در این شهرستان وجود دارد، دانشگاه جیرفت در این حوزه نقش مهمی را ایفا می‌کند.

احمد امینی‌روش تصریح کرد: وظیفه همه مسئولان این است که فضای امن و آرام برای تحصیل شما دانشجویان فراهم کنند و در این راه همه مسئولان باید پاسخ‌گوی شما دانشجویان باشند.

وی ادامه داد: دانشگاه جیرفت به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز آموزش عالی استان کرمان باعث تحولات بی‌شماری در منطقه شده است و توسعه این دانشگاه باید در دستور کار وزارت علوم قرار گیرد زیرا جنوب استان کرمان از مرکز آموزش عالی در این سطح بی‌نصیب است.

امینی‌روش با بیان این مطلب که یکی از راه‌های توسعه فرهنگی در منطقه توسعه دانشگاه‌ها است خاطرنشان کرد: باید برای بالندگی منطقه تلاش کنیم و رشد و بالندگی با تلاش شما دانشجویان و امید به آینده محقق می‌شود.

در ادامه این نشست صمیمی ضمن بازدید از خوابگاه پسران فرماندار و رییس دانشگاه جیرفت به سؤالات دانشجویان پاسخ دادند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه