رشد 73 درصدی تولید علم در دانشگاه جیرفت
دکتر شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت گفت: براساس گزارش پایگاه اسکوپوس، در سال 2018 دانشگاه جیرفت از نظر تولید علم رشدی 73 درصدی داشته است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر کوهستانی با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس آمار پایگاه اسکوپوس در سال 2017 تعداد مقالات با نام دانشگاه جیرفت 38 سند بوده که این تعداد در سال 2018 با رشد بی‌سابقه 73 درصدی به 66 سند رسیده است.
وی با اشاره به سند چشم‌انداز و برنامه راهبردی پنج ساله دانشگاه جیرفت تصریح کرد: یکی از سیاست‌هایی که مجموعه دانشگاه جیرفت به دنبال آن است حضور این دانشگاه در بین دانشگاه‌های تراز اول منطقه و کشور می‌باشد که در همین راستا در سال گذشته شتاب تولید علم اعضای هیات علمی دانشگاه رشد قابل توجهی داشته است.
دکتر کوهستانی با بیان اینکه دانشگاه جیرفت دانشگاهی با اعضای هیات علمی و دانشجویان پرتلاش و مسئولیت‌پذیر است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه از سال 2013 تا 2018 به ترتیب 17، 24، 28، 32، 38، 66 سند پژوهشی در پایگاه مذکور داشته که روند رو به رشد آن را نشان می‌دهد.
رییس دانشگاه جیرفت افزود: در کنار افزایش کمی تولیدات علمی، این دانشگاه به رشد کیفی در این حوزه نیز توجه داشته است که در همین راستا بر اساس آمار پایگاه تامسون رویترز در سال 2018 پژوهشگران دانشگاه جیرفت موفق شده‌اند تعداد 13 مقاله با رتبه Q1 منتشر کنند.
وی ادامه داد: اعضای هیئت علمی این دانشگاه موفق شدند سه مقاله را با رتبه JRK:1 منتشر سازند "JRK:1 به معنای "مقالاتی است که در برترین نشریه جهان در موضوع خود منتشر شده باشد".
دکتر کوهستانی گفت: از نظر تاثیرگذاری در سطح جهان نیز، براساس گزارش پایگاه تامسون رویترز یکی از مقالات اعضای هیئت علمی این دانشگاه به عنوان مقاله پراستناد در سال 2018 معرفی شده که موفقیت چشم‌گیری برای مجموعه دانشگاه به شمار می‌رود.