انتشار چهار کتاب در انتشارات دانشگاه جیرفت
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت: چهار کتاب در سال جاری در انتشارات دانشگاه جیرفت به چاپ رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حمیدرضا علیزاده افزود: یکی از مهمترین رسالت‌های اعضای هیات علمی تولید علم و انتشار آن در جامعه هدف است و این مهم در دانشگاه جیرفت به عنوان یک سیاست مهم مدنظر می‌باشد.

وی با اشاره به انتشار چهار کتاب در انتشارات دانشگاه جیرفت تصریح کرد: از این آثار دو جلد کتاب با عنوان قصه فرزانگان دیوانه، تربیت بدنی عمومی توسط اعضای هیات علمی تالیف و دو اثر دیگر نیز ترجمه و به چاپ رسیده است.

دکتر علیزاده خاطرنشان کرد: کتاب نخست با عنوان قصه فرزانگان دیوانه که شرح و ترجمه، تحشیه کتاب عقلاءالمجانین است که به قلم دکتر یوسف اصغری بایقوت عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی نگاشته شده است.

وی با بیان این مطلب که کشاورزی جنوب استان کرمان جایگاه ممتاز و کلیدی در کشور دارد و از طرفی دانشگاه جیرفت پژوهش در این حوزه را از وظایف ذاتی خود می‌داند، خاطرنشان کرد: در همین راستا ترجمه کتاب اگرو اکولوژی و راهبردهایی برای تغییر اقلیم اثر اریک لیشتفوز توسط دکتر جواد طایی، مهرانگیز جوکار و ایرج امیری انجام شد.

وی ادامه داد: در کشاورزی بحث آگرو اکولوژی، یکی از مواردی است که در چارچوب نظام‌های غذایی می‌تواند باعث توسعه پایدار شود، چرا که هم زمان جنبه‌های زراعی، اکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی نیز در مقیاس‌های مختلف مورد توجه قرار خواهد گرفت، هرچند آگرو اکولوژی به عنوان یک شاخه علمی جوان می‌باشد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که کتاب سوم با عنوان سیستم‏‌های قدرت تجدید ساختار یافته اثر ایکسیائوپینگ زهانگ که توسط دکتر ایمان گروهی و مهندس علی گروهی، دو تن از اعضای هیئت علمی این دانشگاه ترجمه و به چاپ رسیده است بیان کرد: مزایای منحصربه فرد این کتاب عبارتند از ارائه‌ی نمای کلی از پیشرفت‌های اخیر در تحلیل و به کارگیری رفتار بازار برق و قدرت بازار، یعنی مدل‌های تعادل در بازار برق و بحث در مورد به کارگیری این مدل‌ها در تحلیل عملی بازارهای برق، همچنین مباحث پژوهش‌ها و پیشرفت‌های اخیر در مدل‌های بازار برق را ارائه می‌کند.

وی اظهار کرد: چهارمین کتاب انتشارات دانشگاه جیرفت، با عنوان تربیت بدنی عمومی نوشته محمد سالاری، محمد مازیاری و مهران آذریان است.

وی ادامه داد: این کتاب که منبعی درسی است، بر اساس سرفصل‌های جدید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری تدوین شده است.

دکتر علیزاده ضمن تاکید بر حمایت از اعضای هیات علمی در راستای تولید علم در جهت مدیریت و حل مسائل و مشکلات جامعه به ویژه منطقه گفت: دانشگاه جیرفت از فعالیت‌های پژوهشی و تولید علم دانش بنیان و فناوری حمایت‌های ویژه خواهد کرد.