رقابت بیش از 600 داوطلب آزمون دکتری تخصصی در جنوب کرمان
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور گفت: 650 داوطلب در آزمون دکتری تخصصی سال 98 در جنوب استان کرمان به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حمیدرضا علیزاده افزود: آزمون دکتری تخصصی سال 98 روز جمعه در یک نوبت صبح در سه حوزه امتحانی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

وی با بیان این مطلب که این آزمون در جنوب کرمان در دانشگاه جیرفت برگزار شد تصریح کرد: بیش از 600 داوطلب در این آزمون شرکت کرده‌اند که از این تعداد 320 نفر زن و 330 نفر مرد بودند.

دکتر علیزاده با بیان این مطلب مجموعه که دانشگاه جیرفت برای هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون تلاش کردند خاطرنشان کرد: بیش از 70 نفر عوامل اجرایی این آزمون بودند، که توانستند به نحو احسن این آزمون را برگزار کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت: این آزمون در استان کرمان تنها در شهر کرمان، رفسنجان و شهر جیرفت برگزار شد.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور ضمن قدردانی از حساسیت همه دستگاه‌های اجرای شهرستان جیرفت برای برگزاری این آزمون افزود: از همه دستگاه‌های اجرایی به ویژه فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره اطلاعات، شهرداری، اورژانس 115، مخابرات و اداره برق شهرستان که دانشگاه جیرفت را در برگزاری این آزمون استخدامی همیاری کردند تشکر نمود.

دانشگاه جیرفت برگزار کننده آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در جنوب کرمان است.