صندوق رفاه دانشجویان کشور از معاون دانشجویی دانشگاه جیرفت تقدیر کرد.
رییس دانشگاه جیرفت گفت: طبق گزارش ارسالی صندوق رفاه دانشجویان کشور مبنی بر انتخاب معاونان دانشجویی شایسته تقدیر در بین دانشگاه‌های کشور دکتر اسماعیلی‌پور به عنوان معاون دانشجویی شایسته تقدیر انتخاب و از وی تقدیر گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی دکتر اسماعیلی‌پور و همچنین همکاران حوزه معاونت دانشجویی افزود: از انتخاب معاون دانشجویی به عنوان شایسته تقدیر در بین معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور بسیار خرسندم و امیدوارم در مراحل زندگی و خدمت به قشر جوان و دانشجو، موفق و پیروز باشند.

وی با بیان این مطلب که در راستای خدمت‌رسانی به دانشجویان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد تصریح کرد: در این راستا همه اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه با همدلی و همیاری تلاش می‌کنند.

دکتر کوهستانی ضمن قدردانی از صندوق رفاه دانشجویان کشور برای انتخاب دکتر اسماعیلی‌پور به عنوان معاون دانشجویی شایسته تقدیر خاطرنشان کرد: در راستای ارتقاء رتبه سراهای دانشجویی و همچنین صنعتی‌سازی سلف و سرویس دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان با این دانشگاه همکاری مضاعفی داشتند، که از حسن توجه مهندس یزدان‌مهر و همه همکاران آن صندوق کمال تشکر را دارم .