رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی فرا رسیدن دهه سرآمدی آموزش و روز «معلم» را گرامی داشت.
رئیس دانشگاه جیرفت ضمن گرامی داشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، در پیامی فرا رسیدن دهه سرآمدی آموزش و روز معلم را به جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید و همکاران دانشگاه جیرفت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در پیام دکتر شاپور کوهستانی آمده است؛ روز معلم نماد پاسداشت اخلاق،  علم آموزی و آموزش است، برای این هدف عالی وظیفه ما برانگیختن افکار عمومی و وجدان ملی در حرمت نهادن به مقام استاد و معلم و بازآفرینی نقش بنیادین و پایدار « تعلیم و تربیت » در کشور است.

بدون شک اگر جامعه بر مدار منزلت همه جانبه معلم بچرخد و آموزش جایگاه واقعی خود را در توسعه بیابد، سرمایه های فرهنگی، اجتماعی، انسانی و حتی مادی کشور مضاعف می شود و توسعه پایدار محقق خواهد شد.

امروز شکوفایی علمی موجبات اقتدار ملى ایران اسلامی را  فراهم می نماید و لازمه این مهم فراهم آوردن فضا و عرصه اندیشیدن استاد، تأمین امنیت فکری، فرهنگی، علمی و شغلی برای دانشگاهیان است.

امیدوارم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری سال رونق تولید نام گرفته است، به کمک همه نهادها و دستگاه های اجرایی و همه دانشگاهیان ارجمند این را بیابیم که گامی هرچند کوچک در این مسیر باعث بالندگی کشور عزیزمان خواهد شد.

وظیفه می دانم این روز بزرگ را به یکایک معلمان، اساتید و اعضای هیات علمی و جامعه دانشگاهی جنوب استان کرمان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روز افزون و بالندگی علمی مستمر را از خداوند مسئلت مى نمایم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه