کارگاه آموزشی نقش اخلاق معلمی در آموزش در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت: کارگاه آموزشی نقش اخلاق معلمی در آموزش(انگیزش و هوش هیجانی در کلاس درس) با حضور اعضاء هیأت علمی دانشگاه و مدرسین به مدت دو روز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر حمیدرضا علیزاده در نشست کارگاه آموزشی ضمن گرامی داشت روز معلم و استاد افزود: به مناسبت هفته آموزش و در راستای ارتقاء توانمندی آموزشی اعضای هیأت علمی کارگاه های آموزشی با موضوع نقش اخلاق معلمی در آموزش، انگیزش و هوش هیجانی در کلاس درس در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

دکتر علیزاده با بیان این مطلب که ارتقای دانش و مهارت‌های اعضای هیأت علمی در قالب برگزاری کارگاه‌های آموزشی یکی از راهبردهای مورد توجه در سند راهبردی دانشگاه جیرفت می باشد تصریح کرد: اهمیت و اثر بخشی دوره‌های دانش‌افزایی در توانمندسازی اعضای هیأت علمی می تواند اساتید را در زمینه های آموزشی ارتقا دهد و زمینه رشد و  بالندگی دانشگاه را فراهم سازد.

در ادامه این نشست مدرس کارگاه آموزشی، دکتر نیستانی با بیان این مطلب که انسان دانشگاهی باید در راستای خدمت به جامعه همیشه فعال باشد گفت: گسترش و نهادینه کردن فرهنگ یکی از وظایف اصلی دانشگاهیان است که باید مورد توجه اعضاء هیأت علمی قرار گیرد.

دکتر نیستانی با اشاره به سرفصل های دوره آموزشی نقش اخلاق معلمی در آموزش افزود: در این دوره گشودگی ذهن که یکی از عناصر مهم انسان دانشگاهی است و گشودگی دست(خدمت رسانی به هم نوع خود)، گشودگی دل(زیبا شناختی دنیا) را مورد بحث قرار می دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، این دوره آموزشی به مدت دو روز و با حضور اساتیدی همچون دکتر نیستانی از حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر حیدری و دکتر قمرانی از دانشگاه اصفهان و جمعی از اساتید دانشگاه برگزار شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه