جشن دانش‌آموختگی دانشجویان ورودی سال 94 دانشگاه جیرفت برگزار شد
جشن دانش‌آموختگی دانشجویان ورودی سال 94 دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رئیسه، رؤسای دانشکده‌های دانشگاه و جمعی از اساتید و دانش‌آموختگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این آیین گفت: بیش از ده هزار و 216 دانشجوی در دانشگاه جیرفت از  ابتدا تاکنون دانش آموخته شده‌اند.

دکتر حمیدرضا علیزاده با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید علم استان کرمان می‌باشد بیان کرد: یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ها آموزش نسل جوان است و این دانشگاه با نگاه به آموزش کاربردی سعی دارد جوانان و دانشجویان را به سمت کارآفرینی سوق دهد.

وی با اشاره به تدوین سند راهبردی دانشگاه جیرفت در بخش‌های مختلف تصریح کرد: همه برنامه‌ریزی‌های دانشگاه بر پایه رویکرد دانایی محوری و تولید علم دانش بنیان است.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: در راستای توسعه­‌ی علمی بر بستر اخلاق‌مداری و قانون‌مداری به عنوان توسعه پایدار یکی دیگر از برنامه‌های مدنظر دانشگاه جیرفت می‌باشد.

دکتر علیزاده با بیان این مطلب که توسعه متوازن آموزشی باید در دستور متولیان آموزش کشور قرار گیرد تصریح کرد: امروز دانشگاه جیرفت به عنوان نماد آموزش عالی در جنوب استان کرمان برنامه‌های مختلفی را در حال اجرا دارد که نه تنها در بحث آموزش بلکه در تمام عرصه‌های در سطح منطقه نقش‌آفرینی می‌کند.

وی با بیان اینکه سال گذشته دانشگاه جیرفت صدها مقاله چاپ کرده است، گفت: در این راستا دانشگاه جیرفت  20 درصد نسبت به سال گذشته رشد علمی داشته است.

دکتر علیزاده خطاب به دانش‌آموختگان دانشگاه افزود: امروز نه تنها باید جهانی بیاندیشیم و بومی عمل کنیم بلکه باید با استفاده از تجارب جهان توسعه‌یافته در راه آبادانی کشور تلاش کنیم و با شکستن مرزهای دانش، مرکز صدور تولید علم به جهان باشیم.

گفتنی است در پایان این آیین که به همت مدیریت فرهنگی و دیگر مدیریت‌های دانشگاه برگزار شد از دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف ورودی سال 94 تقدیر شد.