بیانیه بسیج اساتید به مناسبت روز قدس
بسیج اساتید دانشگاه جیرفت به مناسبت روز قدس بیانیه صادر کرد

بسمه تعالی

روز قدس مبارک باد. آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در تاریخ جهان جاودانه شد. روزی که ماندگاریش در جهان اسلام، مدیون انقلاب اسلامی ایران و رهبر بی‌همتای آن امام خمینی (ره) است. یهود سیاسی بعد از جنگ جهانی اول و فروپاشی عثمانی، مرکز دیرینه تمدن مدیترانه را به یغما برد. دسیسه‌های دول غرب به معاهده سایکس پیکو انجامید و طرح خاورمیانه جدید طرح ریزی گردید. عثمانی فروپاشیده یارای مقابله با دسیسه‌های صهیونیست را نداشت و نطفه‌ای متولد شد که پایتخت خود را بیت المقدس و ایدئولوژی خود را اسلام ستیزی و یهودپروری قرار داده بود. مسلمانان جهان در برابر رژیم صهیونستی مقابله کردند و جنگیدند. هیچ جنگی مقدس نیست اما هر دفاعی مقدسترین است. این چالش‌ها، منجر به جنگ‌های بسیار کوتاه صهیونیست با اعراب به رهبری مصر شد، غربی‌های به ظاهر متمدن، مصر را تحریم کردند، کانال سوئز را بمباران کردند و فشار بین المللی خود را افزایش دادند. جمال عبدالناصر رهبر مصر بازی را به سرعت به صهیونیست کوچک باخت تا قدرت صهیونیست جعلی مستحکمتر شود.

بعد از انقلاب سال 57، ایرانی‌ها نشان دادند رهبری مانند امام خمینی دارند نه مانند ناصر و نه انور سادات. آنها نشان دادند نه هرمز، سوئز است و نه برجام، کمپ دیوید. ایرانی‌ها به آشکار در برابر ظلم و استبداد صهیونیست جعلی ایستادند و تبدیل به تنها قدرتی شدند که هنوز هم خار چشم اورشلیم است. این قدرت جز با پشتوانه  مردم فهیم و مسلمان ایران به دست نمی‌آمد. مردمی که همیشه در همه شرایط حامی این انقلاب بودند و با تمام وجود از آن حمایت کردند.

بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه جیرفت، این روز را به همه مسلمانان جهان و مردم آزاده فلسطین تبریک می‌گوید و از همه دانشجویان، اساتید، کارمندان و مردم شریف روزه‌دار جیرفت درخواست می‌کند در روز جمعه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در راهپیمایی روز قدس شرکت داشته باشند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه