رقابت بیش از 3000 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد 98 در جنوب کرمان
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: بیش از سه هزار و 100 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد در جنوب کرمان ثبت نام کرده‌اند که در روزهای 23 و 24 خرداد ماه سال 98 به رقابت می‌پردازند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حمیدرضا علیزاده افزود: آزمون ورودی دوره‌‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98 دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین بیست ‌و چهارمین المپیاد علمی و دانشجویی کشور در دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: بیش از سه هزار 100 داوطلب در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعدادیک هزار و 600 داوطلب زن و یک هزار و 500 داوطلب مرد هستند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت ادامه داد: زمان پیش‌بینی شده آزمون دوره‌‌های کارشناسی ارشد سال 98 و همچنین بیست ‌و چهارمین المپیاد علمی و دانشجویی کشور روزهای پنجشنبه؛ 23 و جمعه؛ 24 خرداد 98 در 20 حوزه امتحانی در دانشگاه جیرفت برگزار خواهد شد.
دکتر علیزاده بیان کرد: این آزمون در 132 کد رشته امتحانی شامل چهار کد رشته امتحانی در تهران و 128 کد رشته امتحانی در شهرستان‌ها برای داوطلبان 6 گروه آموزشی برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: پس از برگزاری آزمون فوق نتیجه اولیه به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمام داوطلبان شرکت‌ کننده توسط سازمان سنجش آموزش کشور در دهه دوم تیرماه 98 از طریق سایت این سازمان به نشانی www.sangesh.org منتشر خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از تلاش همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان جیرفت برای هر چه بهتر برگزار شدن آزمون کارشناسی ارشد افزود: بیش از 250 نفر در برگزاری این آزمون همکار ما خواهند بود و همچنین تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه بهتر این آزمون در دانشگاه جیرفت اندیشیده شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دانشگاه جیرفت نماینده سازمان سنجش و آموزش کشور در جنوب استان کرمان می‌باشد.