با تاکید بر بیانیه رهبری در گام دوم انقلاب: دوره ضیافت اندیشه با هدف دانش‌افزایی اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت برگزار شد
معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت گفت: دو کارگاه دانش‌افزایی ویژه اساتید دانشگاه جیرفت و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با موضوع "آسیب‌شناسی تعلیم و تربیت در محیط دانشگاه" و "اندیشه سیاسی اسلام با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب" با هدف دانش‌افزایی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در مشهد مقدس در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، حجت‌الاسلام شاهرخی افزود: این دوره به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و دفتر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه جیرفت و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و با هدف ارتقاء دانش اساتید این دانشگاه‌ها پیرامون موضوعات مذکور به مدت چهار روز در مشهد مقدس در حال برگزاری است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های جنبی این طرح بیان کرد: برنامه‌های آموزشی و فرهنگی نظیر کارگاه آموزشی "خانواده موفق" و برنامه‌های تفریحی ویژه اساتید و خانواده‌های آن‌ها در حاشیه دوره برنامه‌ریزی شده است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به اهمیت زیارت و وجود برخی باورهای غلط در فرهنگ عامه پیرامون آن، بر توجه به آداب زیارت و گسترش فرهنگ صحیح زیارت توسط دانشگاهیان در جامعه تاکید کرد.

وی برگزاری این دوره‌ها و توجه اساتید به اینگونه مباحث را حائز اهمیت دانست و با بیان بخشی از رزومه اساتید این دوره، اظهار داشت: مدرسان این دوره، دکتر "منصور میراحمدی" و دکتر "سیدحسن اسلامی"، از اساتید مجرب در حوزه‌های مطرح شده می‌باشند و امیدواریم بتوانیم دوره‌های با کیفیتی برگزار کنیم و به سؤالاتی که در ذهن اساتید محترم در حیطه‌های مورد بحث وجود دارد، پاسخ داده شود.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت در ادامه ضمن تقدیر از مسئولین برگزارکننده این دوره، گفت: آموزش و تعلیم و تربیت یکی از اساسی‌ترین مولفه‌های داشتن یک جامعه پیشرفته می‌باشد که ما دانشگاهیان باید به این موضوع نگاه ویژه‌ای داشته باشیم.

دکتر حمیدرضا علیزاده توجه به بیانیه مقام معظم رهبری در رابطه با گام دوم انقلاب در این دوره را از نقاط قوت این دوره دانست و افزود: آشنایی اساتید با اندیشه‌های سیاسی اسلام و بیانیه حکیمانه مقام معظم رهبری در این خصوص می‌تواند اندیشه و نگرش سیاسی اساتید را نسبت به مسائل روز کشور و تفسیر صحیح آن‌ها علمی‌تر و پخته‌تر نماید.